حماسه عاشورایی ۹دی طنین فریاد هیهات من الذله امام حسین(ع) است
بياينه شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي به مناسبت ?دي

حماسه عاشورایی ۹دی طنین فریاد هیهات من الذله امام حسین(ع) است

<p style='text-align: justify;'><span style='font-family: Tahoma;'>در بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آمده است: حماسه شکوهمند نهم دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت است و از قدرت نرم و اقتدار بالای نظام در مدیریت بحران حکایت دارد.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف و به نقل از فارس، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در بیانیه ای به مناسبت جهارمین سالگرد حماسه 9 دی تاکید کرد: پیام عاشورایی حماسه جاودان و ماندگار نهم دی؛ تمامی مرزهای جغرافیایی و سیاسی جهان را در نوردید و کشور و نظام را در مقابل تهدیدات پیش روی خود بیمه کرد ؛ حماسه عاشورایی 9 دی؛ پژواک رسای فریاد «هیهات من الذله» امام حسین(ع) در کربلا بود که در آسمان ایران طنین‌انداز شد.

در این این بیانیه آمده است:

در چهارمین سالگرد حماسه ماندگار و تاریخی نهم دی، عظمت آن حماسه عظیم و باشکوه بیش از پیش بر همگان آشکار شده و زوایای کمتر پیدای آن، بیشتر مورد تحقیق و مدّاقه مورخان، محققان و بررسی و کنکاش مردم بصیرتمند ایران قرار گرفته و بایستی به بازخوانی علل و عوامل، زمینه‌ها، آثار و پیامدها و پیام‌های آن، بیش از گذشته پرداخت تا روح آن حماسه برای همیشه در دل‌ها و اذهان زنده و جاودان بماند.

آن حماسه عظیم و حضور ملّی وحدت‌بخش و امیدآفرین به فرموده مقام معظم رهبری «مدظله‌العالی» به درستی که تجلی قدرت الهی و روح حسین‌بن علی«علیه‌السلام» و دست خداوند بود که از قلوب با ایمان و اراده‌های راسخ ملت مسلمان، شجاع و مبارز ایران ظهور یافت تا بساط فتنۀ فتنه‌گران، آشوب‌طلبان و دشمنان عنود و حسود انقلاب را در هم پیچیده و قدرت نرم نظام و اراده، عظمت و اقتدار ملی مردم و نظام را به منصه ظهور برساند.

غائله فتنه سال 1388 یک نسخه اعطایی نظریه‌پردازان کودتاهای رنگین و مخملین همانند «مایکل لدین»، «جین شارپ» و «جورج سوروس» به پیاده نظام و عوامل مزدور خود در داخل ایران بود که البته نسخه‌ای کپی‌شده از کودتاهای رنگین اوکراین و غیره بود که این جملگی حکایت‌گر یک واقعیت بزرگ و کتمان‌ناپذیر است و آن اینکه فتنه 88 نه پدیده‌ای صرفاً اتفاقی و نه سوء تفاهم بزرگ و نه اختلافی درون چارچوب‌های نظام اسلامی بود؛ بلکه اتفاقی طرح‌ریزی شده، با برنامه از قبل تهیه شده، حاصل اتاق‌های فکر کانون‌های صهیونیستی و همراهی سرویس‌های جاسوسی غربی علیه تمامیت نظام، ملت، انقلاب و ارزش‌های والا و برجسته آن بود ؛که با حضور حماسی و با بصیرت، مقاومت و حضور به موقع مردم عاشورایی ایران ناکام ماند.

حماسه نهم دی ماه 1388 تکرار عاشورای حسینی در پهنه کربلای ایران و پاسخی رسا به فریاد «هل من ناصر ینصرنی» حضرت ابا عبدالله الحسین «علیه‌السلام» در عاشورای سال 61 هـ . ق است.

در نهم دی 1388؛ فریاد «هیهات من الذله» مردم استکبارستیز و بصیر ایران بود که کران تا کران آسمان ایران را فرا گرفت و تمامی مرزهای جغرافیایی و سیاسی و انسانی را در نوردید و پیام رسا و بزرگ انقلاب اسلامی را به گوش جهانیان رساند و نظام و کشور و انقلاب را در مقابل مخاطره‌های پیش‌روی، تهدیدات نرم و سخت و توطئه‌های شوم دشمنان صیانت و بیمه کرد.

زنده نگه داشتن این روز بزرگ، تاریخی و تاریخ‌ساز و بررسی ریشه‌ها، علل و عوامل، آثار، برکات، پیامدها و پیام‌های آن خود نیز موجب نشر فرهنگ بصیرت‌افزایی و جلوگیری از بروز فتنه‌هایی از این دست در سالیان بعد خواهد شد. مردم بصیر و ولایت‌مدار ایران اسلامی از فتنه پیچیده و توطئه خطرناک 1388 سربلند خارج شدند، اما بایستی بدانیم، فتنه و توطئه در مسیر انقلاب تمامی ندارد. تا این انقلاب در سایه ولایت فقیه و دین مبین اسلامی جلو می‌رود، دشمن برای آن توطئه‌چینی می‌کند و فتنه‌های بعدی متفاوت، پیچیده‌تر و به مراتب سخت‌تر است زیرا دشمن نیز از شکست‌های خود تجربه می‌گیرد و با شیوه‌های متفاوت و بازیگران جدید و هر روز در لباسی به میدان می‌آید.

اگر مراقبت نشود، از فتنه‌ها درس گرفته نشود، سرچشمه‌های فتنه قبلی ، بازیگران ، ابزارها و شیوه‌های آن شفاف نشود، در درک فتنه‌های آینده دچار مشکل خواهیم شد و این نکته بسیار برای آیندۀ سلامت نظام و کشور مهم است که اگر از فتنه 88 ، حساسیت‌زدایی شود، دچار غفلت شده و در آینده در دام فتنه‌هایی به مراتب مهلک‌تر پیچیده‌تری خواهیم افتاد؛ از همین روی از نخبگان و فرهیختگان کشور، مدیران و اصحاب رسانه‌ها و جراید، مسئولان مراکز و دستگاه‌های حاکمیتی، فرهنگی، سیاسی و دینی، صاحبان بیان، قلم و تریبون به ویژه رسانۀ ملی انتظار است، در فرصت بزرگداشت یوم‌الله نهم دی که امسال مصادف با دهه آخر ماه صفر است، برای تعمیق و گسترش بصیرت، شور و شعور سیاسی و دینی و انقلابی توأمان با هم حداکثر بهره را برده و از ظرفیت گسترده 9 دی برای تأمین نیازهای امروز و فردای کشور استفاده بهینه کنند.


ارسال دیدگاه