«گرانی مرغ در مازندران»؛ تدبیر مدیریتی است

«گرانی مرغ در مازندران»؛ تدبیر مدیریتی است

<p style="text-align: justify;"><span style="font-family: Tahoma;">رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران درباره گران شدن ناگهانی مرغ در استان در اظهار نظری جالب گفت: به دلیل اینکه طی ماه&zwnj;های گذشته با افت شدید قیمت مرغ گرم مواجه شدیم و در این بحث مدیریت صورت گرفت و الان با کاهش عرضه مرغ گرم، با افزایش قیمت آن مواجه شدیم.</span></p>

به گزارش مازند اصناف و به نقل از بلاغ، در روزهای اخیر قیمت مرغ از کیلویی حدود 5 هزار تومان به یک‌باره با افزایش 3 هزار تومانی به 8 هزار تومان رسید که در این‎باره، دلاور حیدرپور، رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اطمینان به مصرف‎کنندگان این ماده پروتئینی، گفت: مشکلی در تأمین مرغ وجود ندارد و به‌طور حتم افزایش قیمت مرغ دوام نمی‌آورد.



وی درباره افزایش قیمت گوشت مرغ آماده به طبخ در مازندران در گفت‌وگو با فارس مدعی شد: به دلیل اینکه طی ماه‌های گذشته با افت شدید قیمت مرغ گرم مواجه شدیم و در این بحث مدیریت صورت گرفت و الان با کاهش عرضه مرغ گرم با افزایش قیمت آن مواجه شدیم.



حیدرپور این اطمینان را به مصرف‌کنندگان داد که ذخیره‌سازی مرغ منجمد به میزان تقاضا انجام شده است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.



رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه تاکنون 150 تن مرغ منجمد در استان توزیع شده است، بیان کرد: شهرستان‌های مازندران در حال معرفی همکار عامل هستند و به میزان تقاضا مرغ در اختیارشان قرار می‌گیرد.



وی با بیان اینکه از لحاظ تأمین مرغ مشکلی وجود ندارد، افزود: به‌طور حتم این قیمت دوام ندارد و با توزیع مرغ منجمد قیمت‌ها متعادل می‌شود.


ارسال دیدگاه