گزارشمازند اصناف: از اصناف ایران به نقل از ایرنا، از شرکت بازررگانی دولتی ایران، علی قنبری افزود: با اجرای مصوبه دولت در خصوص آزادپز شدن 20 درصد از واحدهای نانوایی، نظارت بر توزیع آرد یارانه ای به منظور جلوگیری از خروج و مصرف این آردها در شبکه آزادپزی باید دقیق و به صورت مستمر صورت گیرد.
به گفته وی، براساس مصوبه دولت هم اکنون طرح آزادپز شدن 20درصد از واحدهای نانوایی در سراسر کشور در حال اجراست.وی تصریح کرد: اگرچه اجرای این مصوبه، دارای مزایایی همچون رقابتی شدن تولید و افزایش کیفیت نان را در پی خواهد داشت، اما با توجه به توزیع دو نرخی آرد برای واحدهای تولیدی نان یارانه ای و آزاد، احتمال سوء استفاده در این زمینه وجود دارد.
مدیرعامل شرکت بازررگانی دولتی ایران با بیان اینکه برای ارتقاء کیفیت نان گریزی از آزادپز شدن واحدهای نانوایی در کشور نیست، راهکار جلوگیری از خروج آرد یارانه ای از شبکه توزیع را نظارت مستمر و بیشتر بر توزیع آرد در کشور دانست.
وی تاکید کرد: مشخص شدن کیسه آردهای یارانه ای و آزاد با رنگ های متفاوت و دقت ناظرین، سبب خواهد شد تا آرد واحدهای نانوایی یارانه ای و آزادپز در شرایط سالم توزیع شود.
معاون وزیر جهادکشاورزی با تاکید براینکه نظارت بر نانوایی ها طبق مصوبه دولت برعهده کارگروه آرد و نان استانی از جمله استانداری و سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها قرار دارد، از مردم خواست تا هرگونه تخلف نانواها را گزارش کنند تا با برخورد با متخلفان، فضای سالم و مطلوب بر حوزه تامین نان کشور حاکم شود.
ارسال دیدگاه