اصغر محمودی صاحبی در گفت و گو با خبرنگار مازند اصناف گفت:متاسفانه هیچگونه نظارت مسئولانه و مناسب در خصوص کیفیت و قیمت آرد کارخانجات صورت نمی پذیرد.
وی ضمن گلایه از اداره غله و ارگان های ذیربط تصریح کرد:علت اصلی کیفیت نان، مرغوبیت آرد است که متاسفانه به در اختیار نانوایان قرار نمی گیرد.
رئیس اتحادیه خبازان مرکز مازندران ضمن اشاره به افزایش 35% قیمت آرد همزمان با افزایش قیمت نان اظهار داشت: در حالی که قیمت هر کیسه آرد پیش از افزایش قیمت نان 26 هزار تومان بود، همزمان با اعلام گرانی نان، به جهت عدم کنترل مناسب بر قیمت آرد،قیمت هر کیسه با افزایش 35 درصدی از سوی کارخانجات به کیسه ای 36 هزار تومان رسید.
محمودی در خاتمه به تداوم نارضایتی نانوایان حتی پس از افزایش قیمت نان اشاره کرد و اذعان داشت: در حالی که قیمت نان بر خلاف افزایش هزینه های ثابت و متغیر خبازی ها در چند سال اخیر تغییری نداشت، لذا نانوایان مایل به افزایش قیمت نان جهت مقرون به صرفه بودن فعالیتشان بودند، اما برخلاف تصور عموم مبنی بر افزایش درآمد نانوایان، افزایش قیمت آرد همزمان با افزایش قیمت نان و همچنین افزایش وزن چانه ها نسبت به گذشته، هیچگونه توجیه اقتصادی برای نانوایان به دنبال نخواهد داشت.
انتهای پیام/
بهراد حسینی
ارسال دیدگاه