گزارش مازند اصناف: از اتاق اصناف ایران به نقل از فارس، حسین مهاجران رئیس اتحادیه میوه و سبزی در مورد استفاده از واکس برای نگهداری سیب گفت: واکس نگهدارنده در سیب استفاده نمیشود، زیرا ماندگاری سیب به خودی خود بالاست.
وی افزود: در گذشته برای ماندگاری مرکبات آن را با کاغذهای آمریکایی وارداتی کاغذپیچ میکردند و این کاغذها ماندگاری مرکبات (پرتقال و نارنگی) را تا 4 ماه افزایش میدهد.
وی افزود: در حال حاضر به جای کاغذهای آمریکایی، کاغذ نروژی و ایرانی موجود است که کیفیت کاغذهای سابق را ندارد و استفاده از آن به دلیل گرانی به صرفه نیست.
رئیس اتحادیه میوه و سبزی تصریح کرد: همچنین کاغذ پیچ کردن کاری زمانبر و دارای هزینه بالاست، به همین دلیل به جای استفاده از کاغذ برای ماندگاری میوهها از واکس استفاده میشود.
مهاجران با بیان اینکه واکسزدن نسبت به کاغذ پیچ کردن سریعتر انجام میشود، گفت: این واکسها معمولا از کشور اسپانیا وارد میشود.
وی اظهار داشت: در برخی مناطق مانند جهرم برای افزایش ماندگاری مرکبات از نایلون استفاده میشود و به مرور واکسها کنار گذاشته میشود و جای آن را نایلون میگیرد.
رئیس اتحادیه میوه و سبزی اظهار داشت: واکسها روزنههای سطح پوست میوه و مرکبات را مسدود میکنند و ماندگاری میوهها به مدت نسبتا زیادی افزایش مییابد.
ارسال دیدگاه