خوروی ضد گلوله مرسدس بنز

خوروی ضد گلوله مرسدس بنز

<p style='text-align: justify;'><span style='font-family: Tahoma;'>رئیس شرکتی که یک مرسدس بنز را تبدیل به خودرویی ضدگلوله کرده است، خود را در معرض آزمایشی نفس&zwnj;گیر قرار داد.<br /> </span></p>

 

تماشا کنید : تست SUV ضدگلوله مرسدس بنز


به گزارش مازند اصناف و به نقل از ایران جیب،رئیس شرکتی که یک مرسدس بنز را تبدیل به خودرویی ضدگلوله کرده است، خود را در معرض آزمایشی نفس‌گیر قرار داد.

 

کارمندان شرکت تگزاس آرمورینگ کورپوریشن (TAC) که در حوزه تولید خودروهای زرهی فعالیت می‌کند، اعتقاد ویژه‌ای به کارشان دارند. در واقع این اعتقاد به حدی است که حاضر شده‌اند خودشان در این خودروهای ضدگلوله قرار بگیرند و شاهد سرازیر شدن رگباری از گلوله‌های AK-47 باشند!

 

TAC اخیراً ویدیوی تست یکی از خودروهای زرهی‌اش را منتشر کرده که رئیس این شرکت، ترنت کیمبال را در پشت فرمان نشان می‌دهد. این خودرو یک SUV مرسدس بنز است که توسط مهندسین خلاق این کمپانی ضدگلوله شده است.


 


ارسال دیدگاه