قربانی اصلی طرح ساماندهی سوخت واحدهای خبازی هستند
رئيس اتاق اصناف استان مازندران:

قربانی اصلی طرح ساماندهی سوخت واحدهای خبازی هستند

<p style='text-align: justify;'><span style='font-family: Tahoma;'>رئیس اتاق اصناف مرکز مازندران گفت: قربانی&zwnj; اصلی طرح ساماندهی سوختواحدهای خبازی هستند که باید توجه ویژه ای برای رفع مشکلاتشان شود.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف و به نقل از اتاق اصناف ایران، عباس رمدانی در دیدار نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه از آغاز اجرای طرح ساماندهی سوخت، نرخها افزایش یافت اما نرخ نان ثابت ماند، اظهارکرد: با توجه به مرکزیت ساری باید نسبت به مشکلات واحدهای خدماتی اقدام جدی شود.


وی با اشاره به فعالیت ۷۰ اتحادیه صنفی در ساری که یکی از اتحادیه های مهم آن خبازی است، اذعان داشت: خبازان در قبل و بعد انقلاب، جنگ و سیل و برف چند سال اخیر مازندران در تهیه نان به مردم آسیب دیده کمک های بسیاری کردند.



همچنین رئیس اتحادیه خبازان ساری به افزایش چند درصدی انرژی،قیمت آب، برق و گاز، دستمزد کارگر و بیمه اشاره کرد و گفت: با افزایش قیمت ها در طی سه سال گذشته باید نرخ نان هم برای نانوایی ها افزایش می یافت که متاسفانه تاکنون اقدامی در این مورد انجام نشده است.



علی اصغر محمودی ثابت ماندن نرخ نان، سهمیه سوخت، سوبسید سوخت و انرژی و بیمه کارگران را از مشکلات واحدهای خبازی عنوان کرد.



وی بیان کرد: سرانه آرد ساری نسبت به تعداد جمعیتش پایین اما در شهرستان های دیگر این سرانه نسبت به تعداد جمعیت، بالاست و واحدهای نانوایی خواهان افزایش سرانه آرد برای ساری و حومه هستند .



وی با بیان اینکه یکسری از واحدهای نانوایی بدلیل هزینه های بالا و عدم صرفه اقتصادی تعطیل یا بسته شده اند،افزود: باید برای رفع مشکلات نانوایی ها برنامه ریزی شود تا مشکلات آنها
رفع گردد.



محمودی دلیل پایین بودن کیفیت نان را رطوبت بالای گندم در کارخانجات عنوان کرد که به ضرر نانوایی هاست.



وی سرانه شهرستان ساری را در گذشته 11 کیلو برای هر شهروند در هر ماه  عنوان کرد و افزود: متاسفانه در حال حاضر با توجه به اضافه شدن نانوایی های آزاد پز این رقم به ۷ کیلو و نیم رسیده است که این مورد برای نانوایی هاایجاد مشکل می کند.



همچنین عضو هیئت رئیسه اتحادیه خبازان ساری اظهارداشت: طی بازرسی های بعمل آمده اکثر نانوایی ها بدلیل عدم تعییین نرخ وبصرفه نبودن وزن نان را کمتر می کنند که این موجب تخلف آنها می شود.



حامدقنبری بیان کرد: با بررسی های انجام شده در واحدهای نانوایی سوخت گران،قیمت بالای آب، برق و گاز، افزایش قیمت خمیر مایع، بیمه کارگران و نمک موجب ایجاد تخلف خبازان می شود.



وی با بیان اینکه بازرسان اداره غله وصنعت، معدن و تجارت نباید به واحدهای خبازی سخت بگیرند، گفت: با همکاری وتعامل بین خبازان و بازرسان می توان کیفیت نان بالا برد.



گفتنی است  اتاق کلاس احکام فقه در بازار، با حضور نماینده محترم ولی فقیه دراستان مازندران و بازاریان ساری در امام زاده یحیی ساری برگزار می‌ گردد؛ضمنا کلاس احکام فقه در بازار همه هفته روزهای سه شنبه از ساعت 7 صبح دایر می‌باشد.



ارسال دیدگاه