ویرانه‌های بزرگ ترین کارخانه چیت سازی خاورمیانه در بهشهر/تصاویر

ویرانه‌های بزرگ ترین کارخانه چیت سازی خاورمیانه در بهشهر/تصاویر

<p> <div id='docDiv4Lead'> <div id='docDiv4LeadTitle' style='text-align: justify;'><span style='font-family: Tahoma;'>حتی جوانانی که روزگار اوج این کارخانه یادشان نمی آید نیز افسوس تعطیلی&zwnj;اش را می خورند، چرا که اگر همچنان به تولید ادامه می داد، امروز دیگر در حسرت یک درآمد ناچیز برای گذران زندگی خود نبودند.</span></div> </div> <span style='font-family: Tahoma;'><br /> </span></p>

 به گزارش مازند اصناف و به نقل از خط امید ، روزگاری بهشهر یکی از مهم ترین کانون‌های اشتغال در مازندران و حتی برخی از مناطق مرکزی و شمالی کشور بود، آن هم تنها به واسطه‌ی وجود کارخانه‌ی عظیم چیت‌سازی و کارخانجات تابعه مانند پنبه‌ریسی، اما متاسفانه امروز از آن کارخانجات عظیم که به طور مستقیم نان بیش از ۲۰۰۰ خانواده را تامین می‌کرد چیزی باقی نمانده است.

کارخانه چیت سازی بهشهر که بزرگ ترین کارخانه چیت در خاورمیانه به حساب می آمد در سال 82 به بخش خصوصی واگذار شد که به دلیل عدم مدیریت صحیح گروه تحویل گیرنده و اندیشیدن به کسب سود از کارخانه و متعلقاتش به جای تولید، امروز تنها ‌ویرانه‌ای از آن باقی مانده است.

حتی جوانانی که روزگار اوج این کارخانه یادشان نمی آید نیز افسوس تعطیلی‌اش را می خورند، چرا که اگر همچنان به تولید ادامه می داد، امروز دیگر در حسرت یک درآمد ناچیز برای گذران زندگی خود نبودند.

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 


 

 


ارسال دیدگاه