منافع نانوا و امنیت غذایی در تعیین نرخ نان مورد توجه قرار گیرد

منافع نانوا و امنیت غذایی در تعیین نرخ نان مورد توجه قرار گیرد

<p style='text-align: justify;'><span style='font-family: Tahoma;'>نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه برای تعیین نرخ نان و سهمیه آرد مسئولان باید با فکر و اندیشه تصمیم بگیرند گفت: در این زمینه باید هم نفع و منافع نانوا را در نظر گرفت و هم امنیت غذایی مورد توجه قرار گیرد.</span></p>

گزارش مازند اصناف: از اصناف شمال به نقل از مهر، آیت الله نورالله طبرسی ظهر دوشنبه در دیدار با اعضای اتحادیه خبازان شهرستان ساری با اشاره به اینکه در بخت و عرضه نان و متولی نان، آرد، سوخت و انرژی همه دست در دست هم برای تهیه نان مرغوب و خوب تلاش کنند، اظهارداشت: با رفع مشکلات خبازان سلامت جامعه هم با مشکل مواجه نخواهد شد.



وی از نان به عنوان یک خوراک عمومی یاد کرد و افزود: نان یک مسئله اهمیتی است که باید به آن توجه کرد چرا که همه اقشار جامعه فقیر و غنی از آن استفاده می کنند.



امام جمعه مرکز استان با بیان اینکه نان و برنج رزق عمومی هستند، اذعان داشت: با توجه به اینکه تمام کشور با نان و برنج سر و کار دارند بهمین دلیل باید مشکلات خبازان در همه زمینه ها برطرف شود.



آیت الله طبرسی بیان کرد: قشر متوسط جامعه نانوا هستند و با درآمد عرضه نان خانواده خود را تامین می کنند تا یک زندگی خوب و مرفه برای آنها بوجود آورند.



وی با بیان اینکه باید توجه خاصی به قشر خبازان شود، اذعان داشت: برای تعیین نرخ و سهمیه آرد مسئولان باید با فکر و اندیشه و مطالعه تصمیم گیری کنند.



آیت الله طبرسی با اشاره به اینکه باید به نان، مرغوبیت، کیفیت، مخارج و هزینه های آن حساس بود، گفت: باید نفع و منافع نانوا در نظر گرفته شود و همچنین امنیت غذایی مورد توجه قرار گیرد.



وی با بیان اینکه نرخ نان توسط مسئولان کشوری تعیین می شود، اظهارداشت: نرخ نان کشوری و جهانی است و هیچ ارتباطی با استان و شهرستان ندارد.



آیت طبرسی خاطرنشان کرد: مسئله نان در قبل و بعد انقلاب، زمان جنگ و ادوار مختلف برای مسئولین نظام و همه جامعه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.


ارسال دیدگاه