علل کاهش قیمت مرغ در مازندران
اختصاصي/ رئيس اتحاديه مرغ و تخم مرغ شهرستان نور در گفتگو با مازند اصناف خبر داد:

علل کاهش قیمت مرغ در مازندران

<p style='text-align: justify;'><span style='font-family: Tahoma;'>رئیس اتحادیه مرغ و تخم مرغ شهرستان نور در گفتگو با مازند اصناف،آغاز صید ماهی را از جمله علل کاهش قیمت مرغ بیان کرد.</span></p>

به گزارش خبرنگار مازند اصناف،سیروس یوسفیان رئیس اتحادیه مرغ و تخم مرغ شهرستان نور گفت: کاهش قیمت مرغ نسبت به هفته گذشته به دلیل کاهش نقدینگی مصرف کنندگان به جهت  آغاز ماه مهر  و صرف هزینه برای تهیه لوازم دانش آموزان بوده است.

 


وی در ادامه علل دیگر کاهش قیمت مرغ را آغاز فصل صید ماهی دانست و تصریح کرد :با آغاز فصل صید ماهی در مازندران ، مردم در کنار مصرف مرغ،از ماهی که از منابع اصلی پروتئین به شمار می رود نیز استفاده می کنند و این امر سبب کاهش تقاضا در بازار مرغ است.

 


یوسفیان در بخش دیگری از این گفتگو به خبرنگار ما گفت:در هفته گذشته مرغ زربال در نور با  قیمت 6750 تومان از کارخانه خریداری شده که در این هفته به 6450 تومان کاهش پیدا کرد؛که به مغازه ها با قیمت  6650 تومان عرضه شده و طبق قانون صاحبان مغازه باید 10 درصد برای فروش  به آن اضافه کنند  ولی این افزایش با استقبال مردم مواجه نمی شود و با قیمت  7000 تومان به فروش می رسد.

 


به گزارش مازند اصناف رئیس اتحادیه مرغ و تخم مرغ نور از افت قیمت 300 تومانی نسبت به هفته گذشته یعنی معادل 5 درصد کاهش در قیمت مرغ خبر داد.

 


وی در خاتمه خاطر نشان ساخت: در شهرستان نور مرغ متفرقه مانند گلند،آمل طیور،تیکا ،پرسفید و... بعلت عدم تولید بومی با قیمت 6450 تومان به فروش می رسد.



انتهای پیام/

م.اسدی


ارسال دیدگاه