مولسان اسپید، خودروی فوق لوکس و سریع بنتلی

مولسان اسپید، خودروی فوق لوکس و سریع بنتلی

<p style='text-align: justify;'><span style='font-family: Tahoma;'>بنتلی، خودروساز بریتانیایی که برای راحتی و سبکی خودروهایش مشهور است، با معرفی خودرو جدید خود به صف تولیدکنندگان خودروهای فوق لوکس سریع پیوسته است و قصد دارد بخش بزرگی از بازار این خودروها را که اندازه آن تا سال 2018 دو برابر خواهد شد، به دست آورد.</span></p>

مازند اصناف :به گزارش کار پرس به نقل از روزنامه دنیای اقتصاد، این برند که 95 سال قدمت دارد و ملکه الیزابت دوم و سلطان برونئی از مشتریان آن هستند، در نمایشگاه خودرو پاریس مدل مولسان اسپید را با شعار: «تجربه رانندگی با سریع‌ترین فوق لوکس جهان» عرضه کرد.

 

بنتلی، خودروساز بریتانیایی که برای راحتی و سبکی خودروهایش مشهور است، با معرفی خودرو جدید خود به صف تولیدکنندگان خودروهای فوق لوکس سریع پیوسته است و قصد دارد بخش بزرگی از بازار این خودروها را که اندازه آن تا سال 2018 دو برابر خواهد شد، به دست آورد.



این خودرو که324 هزار یورو(411 هزار دلار) قیمت دارد نه تنها گران‌ترین مدل بنتلی است، بلکه موتور هشت سیلندر و سیستم احتراق جدید به این خودرو امکان می‌دهد در 9/4 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر در ساعت برسد. بالاترین سرعت این خودرو 305 کیلومتر بر ساعت است.



ولفگانگ دورهیمر،مدیرعامل بنتلی، می‌گوید: «بنتلی رو به جلو حرکت می‌کند. تاکید بر عملکرد چیزی است که ما به خاطر سبک زندگی مشتریان‌مان انجام می‌دهیم. این بخشی از آرمان بزرگ ما است.»



ارسال دیدگاه