به گزارش مازند اصناف و به نقل از بلاغ ، با مطرح شدن وجود روغن پالم در محصولات لبنی کشور، رغبت مردم به خرید این محصولات کم شد و از طرفی با طرح این مسئله توسط مسئولان وزارت بهداشت، اعتماد مردم به آنها که با صراحت مشکلات بهداشتی مربوط به تولید مواد غذایی را مطرح کردند، افزایش پیدا کرد
.
البته مطرح کردن وجود روغن پالم در محصولات غذایی اقدام شجاعانه بود که مسئولان وزارت بهداشت احتمالاً بعد از آن شاهد برخی فشارهای سیاسی و یا صنفی از جانب تولیدکنندگان لبنیات مواجه بودند که سکوت طولانی مدت آنها بعد از اشتیاق اولیه برای افشاگری برای این موضوع صحه میگذارد که مسئولان وزارت بهداشت با برخی فشارهای داخلی بعد از افشاگری مواجه هستند .
اما در این بین، مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران درباره وجود روغن پالم در محصولات لبنی مازندران که بخش اعظم تولید لبینات کشور در مازندران تولید میشود، حرفی به میان نیاوردند و کمتر شنیده شده است که مسئولان این دانشگاه به این گونه موارد اشاره کرده باشند .
با مطرح شدن وجود روغن پالم، یکی از مسئولان در اقدامی غیرحرفهای و هول هولکی وجود هرگونه روغن پالم در محصول تولیدی مازندران را تکذیب کرد.
اما انتظاری که از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران درباره نظارت بر تولید مواد غذایی مازندران میرود این است که مانند مسئولان وزارت بهداشت که در قبال سلامتی مردم احساس خطر کردند درباره وجود برخی مشکلات غذایی که در استان وجود دارد به صراحت اعلام نظر کنند و اعتمادسازی در این زمینه صورت گیرد
ارسال دیدگاه