بستنی‌های سنتی بدون روغن هستند
رييس اتحاديه فروشندگان بستني:

بستنی‌های سنتی بدون روغن هستند

<p style='text-align: justify;'><span style='font-family: Tahoma;'>رییس اتحادیه فروشندگان بستنی، آبمیوه و کافی&zwnj;شاپ تهران گفت: حدود 30 تا 40 درصد بستنی&zwnj;های موجود در مغازه&zwnj;ها فاقد روغن هستند و معمولا بستنی&zwnj;های سنتی که توسط واحدهای صنفی تولید می&zwnj;شوند روغن ندارند.</span></p>

گزارش مازند اصناف: از اتاق اصناف ایران به  نقل از ایسنا، اسکندر آزموده سفیدی اظهار کرد: در حال حاضر حدود 30 تا 40 درصد بستنی‌فروشان خودشان بستنی تولید می‌کنند که این نوع بستنی‌ها فاقد روغن از جمله روغن پالم هستند چون دستگاه‌های مخصوص ندارند و حتی اگر روغن را بجوشانند روی بستنی باقی می‌ماند و به خوبی حل نمی‌شود.

 

وی گفت: بستنی‌هایی که در کارخانه‌ها تولید می‌شوند با توجه به اینکه دستگاه‌های هموژن و پاستوریزاتور دارند می‌توانند از روغن استفاده کنند و مشکلی نیز در این زمینه وجود ندارد.

 

آزموده سفیدی اظهار کرد: بستنی‌های سنتی که معمولا توسط واحدهای صنفی تولید می‌شوند فاقد هر گونه روغن هستند چون استفاده از روغن به شرط داشتن دستگاه‌های هموژن و پاستوریزاتور است که این دستگاه‌ها هم فقط در کارخانه‌های تولید بستنی وجود دارد.



ارسال دیدگاه