مازند اصناف : به گزارش تراز به نقل از ایسنا، قاسم علی حسنی، اظهار کرد: چندی پیش چندین نمایندگی خارجی چای در ایران و چندین شرکت واردکننده چای اقدام به افزایش قیمت کردند و حدود ۲۵۰۰تومان در هر کیلو افزایش قیمت داشتند و این در حالی است که کالاهای موجود در انبار مربوط به زمانی است که هنوز ارز گران نشده بود.
وی با بیان اینکه مصرف سالیانه چای در کشور حدود ۱۲۰ هزار تن است گفت: حدود ۱۰ تا ۱۵ هزار تن تولید داخلی چای داریم و بقیه وارداتی است.
وی با بیان اینکه چای برداشت بهاره بهترین کیفیت را دارد، اظهار کرد: ذائقه مردم به سمت چایهای خارجی گرایش دارد چون فرآوری شده و رنگ و عطر خاصی به آن اضافه میشود، این درحالی است که این موضوع ضررهایی به همراه داشته و اداره استاندارد و غذا و دارو باید به آن رسیدگی کند.
حسنی در عین حال بیان کرد: چای ایرانی بیشتر به کشورهای عراق، ترکیه، سومالی و هند صادر میشود و بیشتر صادرات ما به کشور هند صورت میگیرد .
رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران در بخشی از سخنان خود گفت: همچنین برنج هندی حدود ۱۰۰ تا ۲۵۰ تومان در هر کیلو افزایش قیمت یافت و این افزایش از یکم مرداد اعمال شد، در حال حاضر هر کیلو برنج هندی ۲۸۰۰ تا ۵۰۰۰تومان به فروش میرسد.
ارسال دیدگاه