توصیه‌هایی برای خرید گوشت قرمز + قیمت

توصیه‌هایی برای خرید گوشت قرمز + قیمت

<p style='text-align: justify;'><span style='font-family: Tahoma;'>رئیس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی استان تهران تاکید کرد: مردم برای خرید گوشت حتما به واحدهای صنفی مجاز که لیبل&zwnj;های جواز خود را بر روی شیشه&zwnj;های مغازه نصب کرده&zwnj; و یا در دید مشتری قرار داده اند مراجعه کنند.</span></p>

مازند اصناف  : به گزارش تراز به نقل از ایسنا، علی خندان‌روی، رییس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی استان تهران  اظهار کرد: گوشت‌هایی که در کشتارگاه ذبح می شوند باید حداکثر ظرف ۷۲ساعت به دست مصرف کننده برسد و نباید بیشتر از این مدت در مغازه‌ها بماند.

 

وی افزود:‌ گوشت‌ها در کشتارگاه تحت نظر دامپزشکی ذبح شده و لیبل‌هایی به آن‌ها زده می‌شود که نشاندهنده قانونی و بهداشتی بودن آن‌هاست و دارای کارت معاینه بهداشتی نیز هستند.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۹۰۰ واحد صنفی دارای مجوز و فعال گوشت گاوی در تهران وجود دارد گفت:‌حدود ۵۰۰واحد صنفی دارای مجوز نیز وجود دارد که مراحل قانونی اخذ مجوز را سپری کرده‌اند.

 

 

رییس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی استان تهران با بیان اینکه در حال حاضر بیشتر واردات از کشور برزیل صورت می گیرد و کمی هم گوشت قرمز از استرالیا وارد می شود اظهار کرد: دامپزشکی نظارت کامل در این زمینه دارد و هیچ مشکلی از نظر بهداشتی وجود ندارد.

 

 

خندان‌روی بیان کرد: هر کیلو گوشت گوساله مخلوط ۲۸هزار و ۵۰۰تومان و گوشت گوساله صاف و یکدست ۳۲هزار تومان به فروش می‌رسد،در حال حاضر دام فراوان بوده و به دلیل اینکه در فصل تابستان قرار داریم مصرف نیز کاهش یافته است.


ارسال دیدگاه