تبدیل کشاورزی سنتی به مدرن عامل تحقق اقتصاد مقاومتی

تبدیل کشاورزی سنتی به مدرن عامل تحقق اقتصاد مقاومتی

<p style='text-align: justify;'><span style='font-family: Tahoma;'>یکی از راه&zwnj;های تحقق اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی تبدیل کشاورزی سنتی به مدرن است؛ به طوری که بتوان با ترویج کشاورزی روش&zwnj;های سنتی را کنار گذاشت و با بکارگیری روش&zwnj;های مدرن بیشترین بهره وری را در این بخش داشت. </span></p>

به گزارش مازند اصناف و به نقل از ایسنا، حمید موحد - عضو هیات علمی دانشگاه تهران - با بیان این‌که امر آموزش در تمام زمینه‌ها می‌تواند موثر باشد، اظهار کرد: اگر بتوان با ایجاد تمهیداتی کشاورزی سنتی را در ایران به کشاورزی مدرن تبدیل کرد می‌توان نسبت به تحقق اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی امیدوار بود.

 

وی نقش کشاورزان را در تحقق اقتصاد مقاومتی بسیار موثر دانست و افزود: باید با ایجاد شبکه‌های آموزشی کشاورزان را از علم روز آگاه کرد تا بتوان تولید بیشتر و با کیفیت‌تری را دراین بخش داشت.

 

موحد ادامه داد: در بخش کشاورزی باید با بکارگیری از تمامی نهاده‌ها بیشترین بهره وری را داشت؛ به طوری که بتوان با صرفه جویی در منابع کشاورزی بیشترین تولید را حاصل کرد.

 

این عضو هیات علمی دانشگاه تهران با اشاره به برنامه توسعه کشاورزی و بحث محیط زیست گفت: برای تحقق اقتصاد مقاومتی لازم است با بکارگیری امر ترویج موجب ارتقای بخش کشاورزی شد چرا که تنها دراین صورت می توان به برنامه‌های در نظر گرفته شده نیز رسید.

 

وی با بیان این‌که باید با توجه به میزان مصرف تولید اقتصادی در بخش کشاورزی داشته باشیم، افزود: باید بتوان با ایجاد تمهیداتی از سوی وزارت جهاد کشاورزی علاوه بر تامین نیازهای داخلی به فکر صادرات نیز باشیم.

 

موحد با بیان این‌که یک دهه است که به امر ترویج مانند گذشته توجه نمی‌شود، اظهار کرد: چندین سال است که علم ترویج رو به ضعف رفته است که باید برای آن ماموریت و وظایف جدیدی تعریف شود چراکه می‌توان گفت تنها راه تحقق اقتصاد مقاومتی توجه به ترویج و ارتقای بخش کشاورزی است.

 

این عضو هیات علمی دانشگاه تهران اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی باید با اهم دانستن امر ترویج اعتبارات لازم را چه در زمینه مالی و چه در زمینه انسانی در اختیار کشاورزان و مجریان این امر بگذارد.


ارسال دیدگاه