دادن امتیازهای ویژه برای خراب کردن بازار چای/ چای را فاسد کردند و به مردم فروختند
نائب‌ رييس سنديکاي کارخانه‌هاي چاي شمال:

دادن امتیازهای ویژه برای خراب کردن بازار چای/ چای را فاسد کردند و به مردم فروختند

<p style='text-align: justify;'><span style='font-family: Tahoma;'>نائب&zwnj; رییس سندیکای کارخانه&zwnj;های چای شمال با اشاره به برخی امتیازهای ویژه به گروهی برای خراب کردن بازار چای، گفت: برخی شرکت&zwnj;ها چای را از سال ۸۳ تا ۸۸ انبار کردند، ولی به جای کمپوست کردن، آن را به بازار داخلی و خارجی عرضه کردند.</span></p>

به گزارش مازند اصناف قاسم رضاییان در گفت‌وگو با خبرنگار تراز با اشاره به ارائه امتیازهای ویژه به گروهی برای خراب کردن بازار چای اظهار داشت: سازمان‌های شبه‌دولتی همچون شرکت‌های تعاونی روستایی به‌عنوان مباشران دولت از امتیازات ویژه استفاده کرده‌اند و چای را به قیمت بسیار اندک خریده و انبار کرده‌اند تا قانونا فاسد شد.


وی افزود: براساس قانون چای بعد از سه سال انبار شدن قابل شرب و مصرف انسانی نیست و چای سنواتی تبدیل می‌شود که باید به کمپوست تبدیل کرد.


نائب‌رییس سندیکای کارخانه‌های چای شمال با بیان این‌که این شرکت‌ها چای را از سال ۸۳ تا ۸۸ انبار کردند، ولی به جای کمپوست کردن، آن را به بازار داخلی و خارجی عرضه کردند، متذکر شد: در حال حاضر ۱۶ هزار تعاون روستایی در کشور وجود دارد، یعنی ۱۶ هزار مدیر در سطح کشور.


رضاییان عنوان کرد: اگر نیت این نهادها خیر بود، به طور قطع یکی از این مدیران قابلیت مدیریت و برنامه‌ریزی برای تنظیم بازار را داشتند و در نتیجه یک کیلو چای هم انبار نمی‌شد.


وی تصریح کرد: شرکت تعاون روستایی از سال ۸۴ و به دنبال انحلال سازمان چای، مسوول خرید تضمینی چای شد.


نائب‌رییس سندیکای کارخانه‌های چای شمال با بیان این‌که بازار صادرات هم به شدت خراب شده است، گفت: صادرکنندگان چای بعد از سال‌ها تلاش و هزینه، بازارهایی را برای چای ایرانی به دست آوردند و توانستند چای را از کیلویی ۷۳ سنت به سختی به یک دلار برسانند، اما با عرضه این چای نامرغوب به بازار خارجی، قیمت چای ایرانی به ۴۵ سنت سقوط کرد.

   


ارسال دیدگاه