تعرفه ADSL با سرعت بیش از دو مگابیت تصویب شد

تعرفه ADSL با سرعت بیش از دو مگابیت تصویب شد

<p><span style='font-family: Tahoma;'>کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تعرفه برقراری و نگهداری خطوط ADSL با پهنای باند بیش از دو مگابیت بر ثانیه را تصویب کرد.</span></p>

مازند اصناف : به گزارش پایگاه خبری فناوریس اطلاعات برسام و به نقل از سینا، براساس این مصوبه، تعرفه برقراری و نگهداری برای نرخ بیت‌های بالاتر از دو مگابیت بر ثانیه به ازای دو برابر شدن نرخ بیت به میزان ۴۰ درصد افزایش می‌یابد.



همچنین نرخ بیت‌های بین دو نرخ بیت تعیین شده در جدول بند یک مصوبه شماره ۱۵۲ در تاریخ ۱۴ آبان ماه سال ۹۱ با فرمول T=T1+(T2-T1)*P محاسبه می‌شود.



براساس این فرمول، T تعرفه برقراری و نگهداری نرخ بیت مورد نظر به ریال، T1 تعرفه برقراری و نگهداری نرخ بیت پایین‌تر تعیین شده در جدول، T2 تعرفه برقراری و نگهداری نرخ بیت بالاتر تعیین شده در جدول و P نسبت نرخ بیت مورد نظر به نرخ بیت پایین‌تر است.


ارسال دیدگاه