ابلاغ ۲ مصوبه افزایش نرخ سود تسهیلات بانکی/ پرداخت تسهیلات خرد بهبود می‌یابد
مديرعامل بانک سينا

ابلاغ ۲ مصوبه افزایش نرخ سود تسهیلات بانکی/ پرداخت تسهیلات خرد بهبود می‌یابد

<p style='text-align: justify'><span style='font-family: Tahoma'>مدیرعامل بانک سینا با بیان اینکه مصوبات شورای پول و اعتبار در خصوص نرخ سود تسهیلات عقود مبادله و عقود مشارکتی یکجا روز گذشته به دست ما رسید، گفت: برای ابلاغ بخشنامه و اجرایی شدن آن در سطح شعب دو ـ&zwnj; سه روزی زمان نیاز است. <br /> </span></p>

به گزارش پایگاه خبری مازند اصناف و به نقل از فارس، کورش پرویزیان در پاسخ به این سوال که چرا بانک‌ها نرخ سود تسهیلات مصوب شورای پول و اعتبار را اجرا نمی‌کنند، اظهارداشت: بخشنامه سود تسهیلات 14 تیر ماه به دست ما رسید

وی در واکنش به این نکته که نرخ سود تسهیلات عقود مبادله‌ای در 27 خرداد ماه مصوب و به گفته مسئولان بانک مرکزی فردای آن رو به بانک‌ها ابلاغ شد، گفت: بخشنامه سود تسهیلات مبادله‌ای و مشارکتی یکجا به بانک‌ها ابلاغ شد؛ در واقع بخشنامه‌ بانک مرکزی دیروز به دست ما رسید.

مدیرعامل بانک سینا در پاسخ به این سوال که این مصوبه چه زمانی در بانک اجرایی می‌‌شود، گفت: با توجه به اینکه این مصوبه به تازگی ابلاغ شده، برای ابلاغ بخشنامه و اجرایی شدن آن در سطح شعب دو سه روزی زمان نیاز است.

پرویزیان در مورد پرداخت بهبود شرایط پرداخت تسهیلات با اصلاح نرخ‌های سود، گفت: با این مصوبه بانک بهتر می‌تواند تسهیلات خرد در قالب عقود مبادله‌ای به مشتریان پرداخت کنند.

 بعد از تصویب نرخ سود عقود مبادله‌ای در جلسه 27 خرداد ماه، رئیس کل بانک مرکزی روز بعد از ابلاغ آن به بانک‌ها و لازم الاجرا بودن آن خبر داده بود. از طرف دیگر پس از تصویب نرخ سود عقود مشارکتی و سایر موارد در جلسه سوم تیر ماه شورا، ابلاغ بخشنامه در 11 تیر ماه اعلام شد اما به گفته مدیران عامل بانک‌ها مصوبه 27 خرداد ماه و سوم تیر به تازگی ابلاغ شده است.


ارسال دیدگاه