به گزارش پایگاه خبری مازند اصناف رئیس اتحادیه کباب، حلیم و آشپزندگان غذاهای سنتی در گفتوگو با خبرنگار بازارخبر اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن ماه مبارک رمضان و رونق برخی فعالیتها مثل فروش حلیم و آش، به همین دلیل همواره توصیه میشود تا این اقلام غذایی را فقط از عاملین مجاز آش و حلیم خریداری کنند که مجوز رسمی از اتحادیه و وزارت بهداشت داشته و پخت آش و حلیم در آنها بهداشتی انجام میشود.
حسین محمدی افزود: آبمیوه و بستنیفروشیها، میوهفروشان، ساعتسازیها، سوپرمارکتها، لوازم الکتریکی، تعویضروغنی و حتی داروخانهها از جمله واحدهای غیرمجازی هستند که در کنار برخی پیتزا و ساندویچفروشیها اقدام به عرضه آش و حلیم میکنند.
وی بیان کرد: امسال بازرسیها خیلی دقیقتر از سال گذشته انجام خواهد گرفت و برخورد جدیتر و شدیدتری با عرضهکنندگان غیرمجاز آش و حلیم خواهیم داشت.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا افزایش 1000 تومانی قیمت آش و حلیم نسبت به سال قبل برای آشپز مقرونبهصرفه است یا خیر، پاسخ داد: بدون شک در مقایسه با اقلامی چون زولبیا بامیه که مواد اولیه ساخت آنها نه گوشت است و مواد گرانقیمت، همین افزایش 1000 تومانی برای برخی که حلیم و آش خود را با آب درست میکنند زیاد هم است.
محمدی درباره ادعای استفاده از گوشت بوقلمون در حلیم بیان کرد: درواقع هیچ فروشندهای (بهجز واحدهای کبابی با مشتریان ثابت) برای پخت حلیم از گوشت استفاده نمیکند تنها عدهای با گوشت حلیم را تزیین میکنند.
گوشت مورداستفاده نه گوشت قرمز است و نه گوشت گرانقیمت بوقلمون و برخی از فروشندگان گوشت مرغ را بهجای گوشت بوقلمون یا قرمز به مشتری جا میزنند.
لازم به ذکر است قیمت هر کیلو حلیم درجهیک با مخلفات کامل 8500 تومان و حلیم ساده 8000 تومان برای ماه مبارک رمضان مصوب شده است، همچنین هر کیلو آش شلهقلمکار 7500 تومان، آش رشته 7000 تومان و هر پرس انواع آش به قیمت 5000 تومان در ماه مبارک رمضان به فروش میرسد.
ارسال دیدگاه