به گزارش پایگاه خبری مازند اصناف و به نقل از جام جم، رضا رواسیان اظهار داشت: افزایش قیمت مواد اولیه طبخ کله پاچه، تورم و افزایش قیمت برق و گاز در مجموع باعث افزایش قیمت کله پاچه شده است. وی افزایش مالیات و افزایش نرخ دستمزد را از دیگر عوامل این موضوع دانست. رئیس اتحادیه طباخان ادامه داد: هر پرس سیرابی در حال حاضر 4000 تومان بدون سرویس (نان و نارنج) و 5000 تومان با سرویس است و یک سیرابی به همراه شیردان 10 هزار تومان است. رواسیان در ادامه افزود: در ماه رمضان سال گذشته هر پرس کله پاچه 29 هزار تومان بود. وی با بیان این که تمام طباخی ها کاملا بهداشتی هستند و اگر بهداشت را رعایت نکنند بسرعت جواز کسب آنها لغو می شود، بیان کرد: اداره بهداشت نیز به طور مدام بر طباخی ها نظارت کرده و از کله پاچه پخته شده و خام طباخی ها نمونه گیری به عمل می آورد.
ارسال دیدگاه