زيان ۶۰۰ توماني دامداران برای صادرات هرکیلو گوسفند زنده/قیمت گوشت قرمز ثابت ماند
رييس هيات مديره انجمن صنفي گاوداران

زيان ۶۰۰ توماني دامداران برای صادرات هرکیلو گوسفند زنده/قیمت گوشت قرمز ثابت ماند

<p style='text-align: justify;'><span style='font-family: Tahoma;'>رييس هيات مديره انجمن صنفي گاوداران با اشاره به زيان ۶۰۰ توماني توليدكنندگان در صادرات هر كيلو دام زنده، گفت: در حالي كه قيمت نهاده&zwnj;هاي دامي با رشد بيش از ۲۰ درصدي همراه بوده، اما هنوز اقدامي براي افزايش قيمت محصولات دامي نكرده&zwnj;ايم. </span></p>

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مازند اصناف و به نقل از تراز - احمد مقدسي درباره توليد دام زنده در كشور اظهار داشت: در طول يك‌ماهه گذشته حدود ۳۵۰ راس گاو زنده به كشورهاي همسايه با نرخ‌هايي پايين‌تر از قيمت‌تمام شده صادر كرديم.
وي درباره بالا رفتن تعرفه واردات گوشت قرمز، افزود: در حالي كه حجم مصرف گوشت قرمز در سال‌هاي گذشته روند نزولي داشته، اما با رشد توليدات روبه‌رو بوديم و بر اين اساس، دولت با اين اقدام درصدد تنظيم بازار داخلي و كاهش واردات به كشور است.
رييس هيات مديره انجمن صنفي گاوداران با تاكيد بر توجه دولت به توليدات داخلي، تصريح كرد: بيشترين حد مصرف گوشت قرمز در كشورمان حدود يك ميليون است كه از اين ميزان، تقريبا ۸۰۰هزار تن توسط توليدكنندگان داخلي توليد مي‌شود و نياز به واردات ۲۰۰هزار تني داريم؛ در حالي كه حجم واردات بسيار بيشتر از اين ميزان است.
مقدسي ادامه داد: در حالي كه در دولت قبل كشتار دام‌زنده در مرزهاي كشور و ورود گوشت‌هاي منجمد صورت مي‌گرفت، اما هم‌اكنون اين مساله صورت نمي‌گيرد و فقط در برخي موارد به طور قاچاقي انجام مي‌شود.
وي با اعلام اين‌كه در حال حاضر دام‌زنده با ۶۰۰ تومان زيان در هر كيلوگرم صادر مي‌شود، گفت: قيمت تمام شده توليد هر كيلو گوشت قرمز حدود ۱۲ هزار تومان است؛ در صورتي كه صادرات دام زنده با كمتر از اين رقم انجام مي‌شود.
رييس هيات مديره انجمن صنفي گاوداران افزود: دليل اين امر، كاهش ميزان مصرف گوشت در كشورمان است كه دامداران را ناچار به صدور دام‌زنده با نرخي پايين‌تر از قيمت‌تمام شده كرده است.
مقدسي با اشاره به رشد حدود ۲۰ درصد نرخ نهاده‌هاي دامي، تصريح كرد: البته تاكنون افزايش قيمت نهاده‌هاي دامي منجر به رشد قيمت‌ها نشده است.


ارسال دیدگاه