قیمت مرغ کاهشی شد / نان و برنج زیر ذره‌بین!
پایش بازار از کارخانه تا سفره مردم ادامه دارد؛

قیمت مرغ کاهشی شد / نان و برنج زیر ذره‌بین!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران اعلام کرد: با افزایش جوجه‌ریزی و نظارت‌های مستمر بر بازار، قیمت مرغ در استان روند کاهشی پیدا کرده و مردم می‌توانند در آستانه ماه محرم با اطمینان، مرغ و برنج مورد نیاز خود را با قیمت مناسب تهیه کنند.

به گزارش مازنداصناف، محمدابراهیم تولایی در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان مازندران با اشاره به اولویت‌بندی تأمین و نظارت بر بازار مرغ اظهار کرد: در حال حاضر هیچ‌گونه کمبودی در تأمین نهاده‌های تولید وجود ندارد و افزایش میزان جوجه‌ریزی نسبت به ماه گذشته و مدت مشابه سال قبل باعث شده قیمت مرغ در بازار روند کاهشی پیدا کرده و به تعادل برسد.

وی با اشاره به نگرانی‌های مردم در آستانه ماه محرم افزود: شهروندان می‌توانند با اطمینان خاطر مرغ و برنج مورد نیاز خود را با قیمت مناسب خریداری کنند و نظارت‌ها برای جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده احتمالی تشدید شده است.

تولایی همچنین از اختصاص ۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات به بنگاه‌های اقتصادی استان خبر داد و گفت: به دستور رئیس‌جمهور و با پیگیری‌های استاندار مازندران، این تسهیلات بر اساس مطالعات کارشناسی به واحدهای تولیدی پرداخت می‌شود تا چرخه اقتصادی استان تقویت شود.

وی در ادامه به بازبینی سیستم نظارت بر نانوایی‌ها اشاره و تصریح کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد میزان خرید نان بیش از نیاز واقعی است، از این رو مدل‌های نظارتی جدیدی از مبدأ کارخانه تا خبازی‌ها اجرایی خواهد شد تا ضمن جلوگیری از هدررفت آرد، دسترسی مردم به نان ارزان و باکیفیت تضمین شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران تأکید کرد: سیستم سنتی نظارت و بازرسی که صرفاً بر جریمه متمرکز بود، در حال بازبینی است و دستگاه‌های مسئول موظف شده‌اند از مدل‌های نوین و هوشمند برای کنترل و رصد بازار استفاده کنند.

تولایی افزود: هدف از این رویکرد، افزایش کارآمدی نظارت، کاهش تخلفات احتمالی و تأمین پایدار کالاهای اساسی برای مردم در شرایط مختلف است.

انتهای خبر/


ارسال دیدگاه