توانمندسازی زنان بدون اصلاح زیست‌بوم اقتصادی به نتیجه نمی‌رسد
معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور:

توانمندسازی زنان بدون اصلاح زیست‌بوم اقتصادی به نتیجه نمی‌رسد

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور در مراسم افتتاح زنجیره فروشگاه‌های «کارافن» تأکید کرد: دولت چهاردهم به دنبال تکمیل زنجیره مهارت‌آموزی تا بازار و صادرات است و معتقد است شکوفایی ظرفیت زنان تنها با ایجاد یک زیست‌بوم اقتصادی پایدار امکان‌پذیر خواهد بود.

به گزارش مازنداصناف، زهرا بهروزآذر، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، در مراسم افتتاح نخستین زنجیره فروشگاه‌های «کارافن» که با حضور "احمد میدری" وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، با قدردانی از همکاری دستگاه‌های مختلف در اجرای این طرح گفت: اگر تدبیر و پیگیری‌های آقای میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نبود شاید این جمع و این هم‌افزایی شکل نمی‌گرفت. از آقای محمدی، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و همه افرادی که برای شکل‌گیری این همکاری و اتحاد تلاش کردند نیز تشکر می‌کنم. 

وی افزود: هرچند کارافن یک طرح ملی بزرگ برای ارتقای ظرفیت‌های شغلی همه شهروندان است، اما حدود ۹۰ درصد بهره‌برداران این ظرفیت را زنان تشکیل می‌دهند و به همین دلیل امیدواریم بخش مهمی از منافع این طرح نیز نصیب زنان شود. 

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور با اشاره به وظایف دولت در حوزه زنان اظهار کرد: آنچه ما دنبال می‌کنیم، اجرای اصل ۲۱ قانون اساسی است که دولت را موظف می‌کند زمینه رشد، تعالی و شکوفایی زنان را فراهم کند. این موضوع در سیاست‌های کلی ابلاغی رهبر شهید نیز بارها مورد تأکید قرار گرفته است. 

بهروزآذر ادامه داد: ما در دولت چهاردهم و در چارچوب سیاست‌های ابلاغی موظف هستیم این مسیر را دنبال کنیم و خوشحالیم که بخشی از آرمان‌ها و سیاست‌های کلانی که برای آینده ایران ترسیم شده، امروز در قالب چنین طرح‌هایی در حال تحقق است. 

وی با تأکید بر نقش زنان و مردان در توسعه کشور گفت: اگر قرار است ایران به جایگاه شایسته خود دست پیدا کند، این مسیر بر دوش زنان و مردان و در کنار یکدیگر طی خواهد شد. زنان و مردان همواره در کنار هم برای پیشرفت کشور تلاش کرده‌اند. همان‌گونه که در دوران دفاع مقدس این همراهی را شاهد بودیم و در طول جنگ تحمیلی سوم نیز زنان بار دیگر نقش‌آفرینی و توانمندی خود را به نمایش گذاشتند. 

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به تجربه سیاست‌گذاری در حوزه زنان افزود: سال‌هاست برنامه‌های متعددی برای حمایت از زنان اجرا می‌شود و در برنامه ششم توسعه نیز این موضوع به شکل تخصصی مورد توجه قرار گرفت، اما تجربه نشان داده است که اگر تنها خود زنان را توانمند کنیم و زیست‌بوم فعالیت اقتصادی و اجتماعی را تغییر ندهیم، تحول پایداری شکل نخواهد گرفت.

 

انتهای خبر/


ارسال دیدگاه