از خرمشهر تا خدمت؛ پاسداشت فرهنگ ایثار در برق منطقه‌ای مازندران و گلستان

از خرمشهر تا خدمت؛ پاسداشت فرهنگ ایثار در برق منطقه‌ای مازندران و گلستان

همزمان با سالروز شهادت حضرت امام محمد باقر (ع)، سالروز آزادسازی خرمشهر و ایام سوگواری شهدای خدمت، کارکنان شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان با برگزاری مراسمی معنوی، یاد و خاطره حماسه‌آفرینان دفاع مقدس و خادمان صدیق ملت را گرامی داشتند.

به گزارش مازنداصناف، و به نقل از روابط عمومی شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان - همزمان با سالروز شهادت پنجمین اختر تابناک امامت و ولایت، حضرت امام محمد باقر (ع)، سالروز آزادسازی خرمشهر و ایام سوگواری شهدای خدمت، مراسمی با حضور مدیران، کارکنان و ایثارگران شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان برگزار شد.

در این آیین، حاضران ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و شهدای خدمت، بار دیگر با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی، امام راحل (ره) و شهدا تجدید میثاق کردند.

سخنرانان مراسم با بازخوانی حماسه سوم خرداد و رشادت‌های رزمندگان اسلام در آزادسازی خرمشهر، این رویداد تاریخی را نماد ایثار، مقاومت و وحدت ملی دانستند. همچنین یاد و خاطره شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان که در مسیر خدمت به مردم به مقام رفیع شهادت نائل آمدند، گرامی داشته شد.

در ادامه، بر ضرورت ترویج فرهنگ ایثار، مسئولیت‌پذیری و روحیه جهادی در دستگاه‌های اجرایی تأکید شد و سخنرانان، الگوگیری از منش و عملکرد شهدای خدمت را برای ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی و عبور موفق از پیک مصرف برق در فصل تابستان ضروری دانستند.

این مراسم در فضایی آکنده از معنویت و احترام به مقام شهدا برگزار شد و شرکت‌کنندگان با قرائت فاتحه و ذکر صلوات، یاد و نام شهیدان را گرامی داشتند.

انتهای خبر/


ارسال دیدگاه