به گزارش مازنداصناف، در راستای اهداف عالیه شرکت و با تأکیدات موکد مهندس نصیری، مدیرعامل شرکت برق منطقهای مازندران و گلستان، مبنی بر اولویتبخشی به حوزه منابع انسانی و ارتقاء سطح رضایت و انگیزه کارکنان، معاونت منابع انسانی این شرکت گامهای مؤثری در جهت بهبود فرایندها و رفع چالشها برداشته است.
سید علی مهدویفر، سرپرست معاونت منابع انسانی شرکت، در نشست هماهنگی این حوزه، شعار «ایجاد انگیزش و اطلاعرسانی جهت افزایش بهرهوری» را به عنوان رویکرد اصلی این معاونت معرفی کرد.
وی با اشاره به اهمیت بالای نیروی انسانی به عنوان سرمایه اصلی سازمان، بر لزوم فراهم آوردن محیطی پویا و انگیزشی برای کارکنان تأکید نمود.
مهدویفر همچنین نقش اطلاعرسانی شفاف و بهموقع در افزایش آگاهی و مشارکت همکاران در پیشبرد اهداف سازمانی را حائز اهمیت دانست.

در این نشست، بر لزوم تسریع در فرایند صدور احکام کارگزینی، بهویژه با توجه به تأکیدات مهندس نصیری، مدیرعامل شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان تأکید شد.
سرپرست معاونت منابع انسانی اعلام کرد: «با هماهنگی کامل با معاونت تحقیقات و برنامهریزی شرکت، چالشهای نرمافزاری موجود در این زمینه رفع گردیده و رسیدگی به این مهم در دستور کار قرار گرفته است. صدور احکام کارگزینی بیش از ۳۰۰ نفر از همکاران در بخش کارمندی بر اساس بخشنامه ارسالی شرکت توانیر و مطابق با قوانین و مقررات سازمان امور اداری و استخدامی کشور در حال انجام است.»
آمادگی کامل برای صدور احکام کارگری
سید علی مهدویفر در پایان، از آمادگی کامل معاونت منابع انسانی جهت صدور احکام کارگری خبر داد و اظهار داشت: «به محض وصول بخشنامه افزایش حقوق مربوط به این قشر از همکاران، صدور احکام ایشان با اولویت و در اسرع وقت انجام خواهد شد.»
این اقدام نشاندهنده تعهد شرکت و مهندس نصیری، مدیرعامل شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان به رسیدگی عادلانه و بهموقع به وضعیت حقوق و دستمزد تمامی کارکنان، اعم از کارمند و کارگر، است.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه