با جدیت از بازار و مردم در شرایط حساس حمایت می‌کنیم
مدیرکل اقتصادی مازندران:

با جدیت از بازار و مردم در شرایط حساس حمایت می‌کنیم

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران بر ضرورت ایستادگی مدیران در دفاع از معیشت مردم و مقابله با گران‌فروشی تاکید کرد و از فعالیت ۲۴ ساعته کارخانجات آرد و نانوایی‌ها برای حفظ آرامش بازار خبر داد.

به گزارش مازنداصناف، و به نقل از خبرگزاری فارس -جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان سوادکوه با حضور پاریاو فرماندار سوادکوه، جواد مولایی مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران و اعضای ستاد صبح امروز در فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

جواد مولایی مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران از آرامش بازار و جامعه بعد از ورود بیش از ۱۷ میلیون مسافر به استان گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی در دفاع و حمایت از رزمندگان در سنگر و کف میدان و بازار با مدیریت معیشت مردم باید ایستادگی کنند. 

وی با اشاره به اینکه در هر شرایطی افراد سواستفاده‌گر وجود دارند که نان را به قیمت خون مردم به‌دست می‌آوردند، افزود: وظیفه مدیران در شرایط حساس امروز بسیار سنگین است و شبانه روزی باید پای انقلاب ایستاد و به عنوان مسؤول در پیشگاه خدای متعال و ملت ایران باید پاسخگو باشیم.

مولایی خاطرنشان کرد: بر اساس دستور استاندار مازندران با حساسیت بیشتری به ارائه خدمات به مردم گام برمی داریم و امروز با حضور در شهرستان سوادکوه از وضعیت عمومی ارائه خدمات به مردم شهرستان و مسافرانی که این منطقه را برای اسکان برگزیدند مطلع شدیم تا مشکلات و موانع بر طرف شود.مولایی با بیان اینکه با افراد متخلف مماشاتی نداریم و با کسانی که ترک فعل کردند برخورد شود.

وی ادامه داد: نظارت مستمر بر خدمات رسانی افزایش یابد و با گران فروشی مقابله شود و در تامین کالاهای اساسی مشکلی نداریم.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران گفت: تمام کارخانجات آرد و نان بیست چهار ساعته و در ۳ شیفت کاری مشغول فعالیت هستند تا مایحتاج مردم تامین شود و قفسه های فروشگاه‌ها مواد غذایی نباید محدود شود، نانوایی ها با برنامه دقیق و زمان بندی یکپارچه خدمات رسانی انجام دهند.

وی در پایان تاکید کرد : وظیفه ما مدیران این است که مثل یک سرباز با ایستادن کف میدان آرامش جامعه را حفظ و دغدغه‌های مردم را رفع کنیم.

 

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه