آغاز طرح ویژه نظارت بر بازار رمضان و نوروز ۱۴۰۵
مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران خبر داد؛

آغاز طرح ویژه نظارت بر بازار رمضان و نوروز ۱۴۰۵

مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران از اجرای طرح ویژه بازرسی و نظارت بر بازار کالا و خدمات از ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: این طرح با هدف ایجاد آرامش در بازار، تأمین به‌موقع کالاهای پرمصرف و صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان اجرا می‌شود.

به گزارش مازنداصناف، تقی حسام با اشاره به ضرورت ساماندهی بازار و جلوگیری از تخلفات اقتصادی اظهار کرد: طرح ویژه نظارت بر بازار رمضان و نوروز با همکاری رؤسای شعب تعزیرات حکومتی و مشارکت دستگاه‌های نظارتی از جمله بازرسان صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و اتاق‌های اصناف در سراسر استان اجرا خواهد شد.

وی با بیان اینکه در این طرح تمامی مراحل تولید، تأمین، توزیع و عرضه کالاها به‌صورت مستمر رصد می‌شود، افزود: برخورد قاطع با گران‌فروشی، احتکار، کم‌فروشی و امتناع از عرضه کالا در دستور کار قرار دارد و بازار اقلام اساسی و پرمصرف خانوار به‌صورت ویژه پایش خواهد شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران تأکید کرد: تأمین به‌موقع کالاها، به‌ویژه همزمان با اجرای طرح کالابرگ، از اولویت‌های این طرح است و بهره‌گیری از سامانه‌های هوشمند نظارتی نظیر سامانه جامع تجارت و سامانه جامع انبارها، نقش مؤثری در شفافیت بازار و شناسایی سریع تخلفات ایفا می‌کند.

حسام در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه افزایش غیرمنطقی قیمت یا تخلف صنفی، موضوع را از طریق سامانه ۱۳۵ و یا شماره پیامکی ۳۰۰۰۰۰۱۳۵ گزارش دهند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن رسیدگی و با متخلفان برخورد قانونی شود و آرامش بازار در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز حفظ شود.

انتهای خبر/


ارسال دیدگاه