راه اندازی مرکز درمانی صحرایی/ در کنار مردم و تیم‌های عملیاتی و مسئولان محلی خواهیم بود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در دومین بازدید میدانی از منطقه الیت:

راه اندازی مرکز درمانی صحرایی/ در کنار مردم و تیم‌های عملیاتی و مسئولان محلی خواهیم بود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در دومین بازدید میدانی از منطقه الیت چالوس اعلام کرد: تا زمان بازگشت به شرایط پایدار، در کنار مردم و تیم‌های عملیاتی و مسئولان محلی خواهیم بود.

به گزارش مازنداصناف و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران -  دکتر محمدصادق رضایی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در دومین روز از استقرار تیم مدیریت بحران دانشگاه در شهرستان چالوس، به‌همراه تیم‌های تخصصی درمان، بهداشت و اعضای تیم مدیریت بحران در  منطقه کوهستانی الیت حضور یافت و به صورت میدانی آخرین وضعیت سلامت مردم و نیروهای اطفای حریق را از نزدیک مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.

دکتر رضایی با اشاره به شرایط منطقه، بر ضرورت استقرار سریع زیرساخت‌های درمانی و بهداشتی در محل تأکید کرد و ضمن اعلام راه اندازی مرکز درمانی صحرایی در‌ مسجد منطقه از تامین امکانات و تجهیزات لازم پزشکی و دارویی و ارائه خدمات درمانی اولیه و مراقبت‌های بیمارستانی در این مرکز خبر داد.

وی اضافه کرد: از صبح امروز نیز اتوبوس آمبولانس و تیم‌های پزشکی، پرستاری، مامایی و روان‌شناسی به‌صورت ۲۴ ساعته در منطقه فعال شدند و اورژانس ۱۱۵ نیز برای پاسخ‌گویی فوری به حوادث احتمالی در محل مستقر شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تأکید بر اینکه کلیه تصمیمات و مصوبات نشست روز گذشته کمیته دانشگاهی مدیریت بحران در چالوس اجرایی شده است، تصریح کرد: به منظور حفاظت از سلامت مردم و نیروهای عملیاتی، اقلام حیاتی ضروری شامل ۴۵۰۰ ماسک N95، سرم، پمادهای سوختگی، ژل لیدوکائین، قطره‌های چشمی، باند و گاز، داروهای تقویتی و کپسول‌های اکسیژن تامین شد و محموله مذکور در منطقه تحویل گردید.

وی با اعلام  این که امروز شاهد حضور تیم‌های تخصصی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی مازندران جهت ارزیابی سطح آلودگی هوای منطقه بودیم و بر اساس نتایج این پایش، هشدارها و توصیه‌های لازم را اطلاع رسانی خواهد شد.

وی همچنین در جلسات با فرماندار، معاون استاندار و مدیرکل بحران استان، خواستار بررسی نیازهای فوری حوزه سلامت منطقه بحران شد و بر هماهنگی و همکاری های بین‌بخشی جهت تأمین مستمر خدمات سلامت تا پایان عملیات اطفای حریق تأکید کرد.

دکتر رضایی هدف از حضور میدانی و بازدیدهای انجام شده از منطقه را مدیریت دقیق پیامدهای بهداشتی آتش‌سوزی جنگل و صیانت از سلامت مردم و حمایت از نیروهای عملیاتی برشمرد و خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مازندران تا زمان بازگشت کامل شرایط به حالت پایدار در کنار مردم، تیم های عملیاتی و مسئولان محلی خواهد بود.

انتهای خبر/


ارسال دیدگاه