گلایه شهروندان مازندران از کیفیت پایین نان/ درخواست مداخله فوری دولت برای اصلاح زنجیره تأمین گندم و آرد
رئیس مجمع نمایندگان مازندران:

گلایه شهروندان مازندران از کیفیت پایین نان/ درخواست مداخله فوری دولت برای اصلاح زنجیره تأمین گندم و آرد

رییس مجمع نمایندگان مازندران در نامه‌ای به وزرای کشور و جهاد کشاورزی خواستار ورود فوری دولت برای رفع مشکلات کیفیت نان در استان شد و ضعف در کیفیت گندم وارداتی و مدیریت نامناسب توزیع آرد را عامل اصلی این بحران معرفی کرد.

به گزارش مازنداصناف، نان به عنوان یکی از اقلام اساسی سفره مردم مازندران در شرایطی با کیفیت نامرغوب عرضه می‌شود که نگرانی‌ها درباره وضعیت گندم، آرد و نان تولیدی در این استان به اوج خود رسیده است.

عبدالوحید فیاضی، نماینده مردم نور و محمودآباد و رئیس مجمع نمایندگان مازندران، با ارسال نامه‌ای به وزرای کشور و جهاد کشاورزی، ضمن هشدار نسبت به پیامدهای این وضعیت، خواستار اقدام عاجل دولت شد.

در نامه فیاضی آمده است:

کیفیت پایین نان، ریشه در ضعف مواد اولیه یعنی گندم و آرد دارد و نباید این مشکل را به عملکرد نانوایان نسبت داد. وی کاهش کیفیت گندم‌های وارداتی و کمبود نظارت در توزیع عادلانه این محصول را از عوامل اصلی بروز این مشکلات دانست.

رئیس مجمع نمایندگان مازندران همچنین خواستار جلوگیری از واردات گندم بی‌کیفیت، مقابله با خریداران این نوع گندم و تشکیل یک نهاد حاکمیتی واحد برای تضمین مدیریت دقیق زنجیره تأمین گندم و آرد در استان شد تا هرچه سریع‌تر مشکل کیفیت نان برطرف شود.

او ضمن اشاره به تلاش‌های بیش از ۴۶۰۰ واحد خبازی مازندران که حتی در شرایط سخت جنگ تحمیلی اخیر نیز نان مورد نیاز مردم و مسافران را بدون وقفه تامین کردند، خواستار پرداخت فوری مطالبات ناشی از یارانه نان به این نانوایان شده است.

فیاضی در پایان تاکید کرد: مجمع نمایندگان مازندران در خانه ملت با بهره‌گیری از ابزارهای نظارتی خود، پیگیر رفع مشکلات معیشتی مردم این استان خواهد بود.

بر اساس آمار رسمی، سالانه حدود ۳۸۰ هزار تن و ماهانه بیش از ۳۱ هزار تن آرد در مازندران توزیع می‌شود که سرانه نانوایی در این استان از میانگین کشوری نیز بالاتر است.

مشکلات کیفی نان در مازندران نه تنها به معیشت مردم لطمه زده بلکه زنجیره تأمین مواد اولیه را نیز در معرض پرسش قرار داده است.

نامه اخیر رئیس مجمع نمایندگان استان، زنگ خطری است برای مسئولان تا با مداخله جدی و مدیریت بهتر، دغدغه همیشگی مردم درباره نان با کیفیت را برطرف کنند و امنیت غذایی در این خطه حفظ شود.

انتهای خبر/


ارسال دیدگاه