لزوم ارتقای کیفیت نان در مازندران؛ نظارت‌های شدید در راه است
استاندار مازندران ورود کرد؛

لزوم ارتقای کیفیت نان در مازندران؛ نظارت‌های شدید در راه است

با دستور استاندار، نظارت‌ها و بازرسی‌های گسترده‌ای از نانوایی‌های استان آغاز شده تا رضایت شهروندان و گردشگران با عرضه نان سالم و بهداشتی تأمین شود.

به گزارش مازنداصناف، با نزدیک شدن به تعطیلات و افزایش چشمگیر حضور مسافران در استان مازندران، استاندار با تأکید بر اهمیت خدمات‌رسانی مطلوب، خواستار تقویت نظارت بر واحدهای نانوایی شد.

این اقدام به منظور حفظ کیفیت، سلامت و دسترسی به نان مورد نیاز مردم و مسافران در استان صورت گرفته است.

به همین‌منظور، اکیپ‌های مشترک نظارتی متشکل از بازرسان سازمان صمت، کارشناسان اداره کل غله، نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی و اتحادیه‌های صنفی خبازان، از ۱۵۰ نانوایی در شهرستان‌های رامسر، تنکابن، عباس‌آباد، نوشهر، کلاردشت و چالوس بازدید کردند.

در این بازدیدها، ضمن ارائه تذکرات لازم برای ارتقای کیفیت خدمات و جلوگیری از تعطیلی‌های خودسرانه، بر عرضه نان سالم، بهداشتی و باکیفیت به مردم و مسافران تأکید شد.

در همین رابطه، محمدعلی رمضانی سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان و دبیر کارگروه آرد و نان، اظهار کرد: در این نظارت‌ها، تعدادی از نانوایی‌هایی که ضوابط ابلاغی مانند وزن چانه، نصب و رعایت ساعت کار، حضور متصدی، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و نصب پروانه کسب را رعایت نکرده بودند، به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

وی همچنین تأکید کرد: موجودی آرد و کیفیت نان‌های تولیدی نیز در این بازدیدها بررسی شده است.

سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران، افزود: تأمین نان، به عنوان یکی از اصلی‌ترین نیازهای مردم، اهمیت بالایی دارد و هیچ کم‌کاری و سهل‌انگاری در ارائه خدمات پذیرفتنی نیست. دستگاه‌های متولی با حساسیت کامل عملکرد نانوایی‌ها را پایش می‌کنند.


این نظارت‌ها با هدف ایجاد آرامش خاطر برای شهروندان و مسافران و حفظ حقوق مصرف‌کنندگان در مازندران انجام می‌شود و طبق اعلام مسئولان، این بازرسی‌ها تا پایان تعطیلات ادامه خواهد داشت تا اطمینان حاصل شود که نان با کیفیت و سلامت کامل در دسترس همگان قرار گیرد.

انتهای خبر/


ارسال دیدگاه