به گزارش مازنداصناف و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران - حسین مسلمی با اشاره به اقدامات انجامشده در حوزه نظارت بر مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی اظهار کرد: بیشترین تخلفاتی که تاکنون مشاهده شده، مربوط به استفاده از مواد اولیه نامرغوب در رستورانها و فستفودها است.
وی افزود: یکی از موضوعات مهم در بازرسیهای مشترک اصناف و سایر نهادهای مرتبط، مسئله بهداشت مواد غذایی است. در گشتهایی که انجام میدهیم، این موضوع از اهمیت ویژهای برخوردار است.
نماینده استان آذربایجان شرقی در هیات نمایندگان اتاق اصناف ایران افزود: در حال حاضر، تمرکز اصلی تیمهای بازرسی استان آذربایجان شرقی بر بازرسی از رستورانها، تالارها و مراکز عرضه مواد غذایی است. اخیراً تیمی ویژه در این زمینه فعال شده و این بازرسیها شامل نمونهگیری نیز خواهد بود.
مسلمی اعلام کرد: هدف ما این است که کیفیت مواد اولیه و رعایت استانداردهای بهداشتی در عمل ارتقا یابد و در همین راستا برای آنالیز نمونهها با اداره بهداشت هماهنگی لازم صورت گرفته است.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه