قاچاقچیان در تله ۱۴۲ میلیاردی گرفتار شدند
طرح ضربتی پلیس مازندران؛

قاچاقچیان در تله ۱۴۲ میلیاردی گرفتار شدند

رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران از اجرای طرح ویژه مقابله با قاچاق کالا و ارز خبر داد و گفت: در این طرح گسترده محموله‌های میلیاردی شامل توتون، پوشاک تاناکورا، ارز دیجیتال و آرد خارج از شبکه کشف و ۴۴ متهم دستگیر شدند.

به گزارش مازنداصناف، سامع خورشاد، رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران، در گفتگو با خبرنگار ما اعلام کرد که در پی تاکیدات و تدابیر ابلاغی و با توجه به شرایط حساس امنیتی و تجاوزات رژیم صهیونیستی و آمریکا، طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اولویت انواع ریزپرنده‌ها و تجهیزات ضد امنیتی در سطح استان به اجرا درآمد.

وی افزود: در جریان این عملیات، ۲۲ کیلو توتون و تنباکو، بیش از ۳۱ هزار نخ سیگار، ۴۵۰ ثوب پوشاک تاناکورا، ۶ دستگاه استخراج رمز ارز، حدود ۸۰ هزار کیلو آرد خارج از شبکه توزیع، ۱۷ تن چوب آلات جنگلی، ۵۲۰۰ قلم لوازم آرایشی، ۴۰ رأس دام سبک و سایر اقلام قاچاق به ارزش ۱۴۲ میلیارد ریال کشف شد.

خورشاد با اشاره به کشف یک فروند ریزپرنده قاچاق به ارزش ۵۰۰ میلیون ریال، اظهار داشت که تاکنون ۱۹ دستگاه خودرو و ۳ دستگاه موتورسیکلت توقیف شده و ۴۴ نفر متهم در زمینه قاچاق و جرائم اقتصادی دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران در پایان از شهروندان خواست هرگونه مشاهده یا اطلاع از قاچاق کالا را از طریق شماره‌های ۱۱۰ و ۰۹۶۳۰۰ اطلاع دهند تا پلیس در سریع‌ترین زمان ممکن وارد عمل شود.

انتهای خبر/


ارسال دیدگاه