صدور گواهینامه مهارت برای خبازان مازندران
با دستور استاندار مازندران و در راستای افزایش کیفیت نان صورت گرفت؛

صدور گواهینامه مهارت برای خبازان مازندران

سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران گفت: ما برای جلوگیری از توقف فعالیت نانوایی‌ها و پاسخ به نیاز فوری مردم، با همکاری اتحادیه‌های آرد و نان شهرستان‌ها و اصناف مربوطه، اقدام به صدور گواهینامه‌های موقت کرده‌ایم.

به گزارش مازنداصناف و به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران -  در پی ورود بیش از ۱۰ میلیون هموطنان عزیز به استان مازندران و تشدید فشار بر زیرساخت‌های معیشتی، موضوع نان، به مسئله‌ای حیاتی و راهبردی در استان بدل شده است.

در همین راستا، حسین فلاح دامادی، سرپرست اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران، از بسیج کامل این اداره‌کل برای آموزش مهارتی نانوایان در سراسر استان خبر داد و گفت:«در شرایطی که بحران جمعیتی، زندگی مردم استان را تحت‌تأثیر قرار داده، ما موظفیم نقش کلیدی خود را ایفا کنیم.

وی افزود: به‌دنبال مصوبه شورای آرد و نان استان به ریاست استاندار محترم، آموزش فنی و حرفه‌ای به سرعت وارد عمل شد و آموزش مهارتی نانوایان را به عنوان یک اولویت عملیاتی در دستور کار قرار داد.»

سرپرست اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران، با تأکید بر اهمیت مهارت‌محوری در ارتقاء کیفیت پخت و توزیع نان، افزود:«بر اساس ماده ۱۳ قانون نظام صنفی، داشتن گواهینامه مهارت فنی پیش‌شرط دریافت پروانه کسب است. 


فلاح دامادی، خاطرنشان کرد: ما برای جلوگیری از توقف فعالیت نانوایی‌ها و پاسخ به نیاز فوری مردم، با همکاری اتحادیه‌های آرد و نان شهرستان‌ها و اصناف مربوطه، اقدام به صدور گواهینامه‌های موقت کرده‌ایم.»

وی اعلام کرد: «این تنها آغاز راه است. پس از گذر از این مرحله خاص، نانوایان عزیز می‌توانند با شرکت در آزمون‌های کتبی و عملی، گواهینامه مهارت دائم دریافت کرده و به شکل قانونی و باکیفیت‌تر به خدمت‌رسانی ادامه دهند.

سرپرست اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران، متذکر شد: آموزش مهارتی، پشتوانه‌ای مطمئن برای امنیت غذایی مردم مازندران خواهد بود.»

انتهای خبر/


ارسال دیدگاه