به گزارش مازنداصناف، تقی حسام مدیر کل تعزیرات حکومتی مازندران در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: با برنامهریزیهای انجام شده، گشت مشترکی از نانواییهای سطح شهر با حضور روسای شعب تعزیرات حکومتی، کارشناسان شبکه بهداشت، نمایندگان ادارات جهاد کشاورزی و اداره صمت در ساعات اولیه پخت نان نوبت صبح برگزار شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران خاطرنشان کرد: هدف از این بازرسیها تشدید نظارت بر کیفیت بهداشتی نان، جلوگیری از استفاده از جوش شیرین و افزودنیهای غیرمجاز، و همچنین کنترل وزن چانه نان بوده است.
حسام عنوان کرد: از ابتدای تیرماه تاکنون، ۵۷ بازرسی انجام شده و برای ۲۱ نانوای متخلف پرونده تشکیل و جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
وی تاکید کرد: نظارت مستمر بر نانواییها به دلیل ارتباط مستقیم این صنف با سلامت مردم بسیار حائز اهمیت است.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه