به گزارش مازنداصناف و به نقل از خبرگزاری فارس - محمدعلی رمضانی امروز در جلسه تنظیم بازار استان، اظهار کرد: با توجه به اشرافیت کامل، آرد شهرستانها توزیع شده و در حال حاضر وضعیت صفهای نانوایی مدیریت شده است.
مدیرکل غله و بازرگانی مازندران اضافه کرد: ۷۰ هزار تن گندم از هشت استان برای توزیع در مازندران در نظر گرفته شد و مقرر شد ۵۶ هزار تن از طریق ریل وارد استان شود.
وی یادآور شد: برنامهریزی برای واردات گندم هم در دستور کار بوده و مقدمات لازم در حال انجام است.
در ادامه رمضانی عضو انجمن تولیدکنندگان مرغ گوشتی مازندران با اعلام اینکه در ایام جنگ ۱۲ روزه کمبود تولید و توزیع مرغ در استان نداشتیم، افزود: فضای مناسب تولید و کشتار مرغ به خوبی فراهم بوده است.
وی خواستار برنامهریزی مناسب برای تداوم تولید در استان شد و افزود: حذف گله مرغ مادر و ورود علوفهای که ضریب تولید را کاهش داده به صورت جدی توسط مسئولان استانی پیگیری شود.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه