به گزارش مازنداصناف، اگرچه تقاضا برای خرید نان با توجه به ورود تعداد قابل توجهای از مهمانان و مسافران در شهرها و روستاهای مختلف مازندران همچنان رو به افزایش است، اما با تدبیر فعالیت واحدهای خبازی کشیک، شبانهروزی و بالا بردن سهمیه آرد، صف نانواییها نسبت به چند روز اخیر کوتاهتر شده است.
در همین رابطه، محمدابراهیم تولایی در جلسه ویژه بررسی وضعیت آرد و نان استان که باحضور وبیناری فرمانداران سراسر استان همراه بود، بر فعالیت نانواییهای کشیک، تأمین و حمل آرد برای نانواییها، افزایش تعداد نانواییهای آزادپز و تشدید نظارت بر نانواییهای استان تاکید کرد.
وی افزود: نانواییهای کشیک از ساعت ۶ صبح تا ۱۲ شب اقدام به پخت نان میکنند و نانوایان به هیچ وجه نگران تأمین آرد مورد نیاز خود نباشند چراکه به اندازه کافی آرد موجود است و به میزانی که لازم باشد تخصیص داده میشود.
سرپرست معاونت اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با اشاره به تشدید نظارت بر خبازیها با استفاده از نیروهای بسیجی آموزشدیده در راستای کاهش نگرانی مردم در تامین نان و اقلام ضروری، خاطرنشان کرد: شرکتهای حمل و نقل، کارخانجات آرد و نانوایان استان پای کار تهیه نان برای شهروندان مازندرانی و مسافران عزیز استان هستند و هیچ واحد نانوایی نباید نگران تأمین آرد باشد.
تولایی تاکید کرد: فرمانداران استان از همه ظرفیتهای موجود برای تأمین نان شهرستان اقدام کنند و نظارت کنند تا آرد تخصیصی به نان تبدیل شده و در اختیار مردم عزیز استان قرار گیرد.
به گفته محمدعلی رمضانی سرپرست ادارهکل غله و خدمان بازرگانی استان مازندران نیز، هیچ محدودیتی در تامین آرد مورد نیاز نانواییها وجود ندارد و افزون بر یکهزار و ۲۰۰ واحد خبازی بهعنوان نانوایی کشیک معرفی شدند.
همچنین گندم مورد نیاز کارخانجات تولید آرد نیز تامین شده است.
برای اطلاع از لیست نانواییهای کشیک به تفکیک شهرستانها در استان مازندران اینجا کلیک کنید.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه