کمبود یا اختلالی در تأمین گندم و نان نداریم
سرپرست اداره‌کل غله مازندران:

کمبود یا اختلالی در تأمین گندم و نان نداریم

سرپرست اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: وضعیت موجودی گندم، آرد و نان در سطح استان بسیار مطلوب و پایدار است.

به گزارش مازنداصناف، محمدعلی رمضانی در گفتگو با خبرنگاران ضمن قدردانی از حضور پررنگ و تعهد همیشگی خبازان، کارخانجات آردسازی و تمامی شرکت‌های متولی حمل و توزیع گندم و آرد استان، اظهار کرد: وضعیت موجودی گندم، آرد و نان در سطح استان بسیار مطلوب و پایدار است و تمامی ذخائر لازم برای تأمین نیازهای شهروندان در اختیار واحدهای تولیدی و عرضه‌کننده قرار دارد.  


وی بیان کرد: نانوایان با تمام توان و تعهد خود، به صورت مستمر و بدون هیچ وقفه‌ای به فرآوری و عرضه نان اقدام می‌کنند و هیچ‌گونه کمبود یا اختلالی در تأمین این کالای اساسی پیش‌بینی نمی‌شود.  

سرپرست اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی مازندران تصریح کرد: شرکت‌های متولی حمل و توزیع نیز با برنامه‌ریزی دقیق و اجرای زنجیره تأمین، در حال انجام فعالیت و تامین گندم کارخانجات و آرد واحد‌های خبازی هستند.

رمضانی ضمن تشکر از هوشمندی، آرامش و همراهی مردم شریف استان، تأکید کرد: تمام تمهیدات لازم جهت تأمین امنیت غذایی در بخش گندم، آرد و نان به‌خوبی فراهم شده است.

وی گفت: با توجه به شرایط فعلی، پایداری در تأمین نیازهای ضروری مردم از اولویت‌های اصلی مدیریت استان قرار دارد و تمامی دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط در آماده‌باش کامل به منظور پاسخگویی فوری و دقیق به هرگونه تحولی در وضعیت هستند.

سرپرست اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی مازندران تصریح کرد: با همدلی، بصیرت و همراهی شهروندان فهیم و مسئولیت‌پذیر، استان ما شاهد ثبات و امنیت پایدار در تمامی حوزه‌ها، به‌ویژه تأمین مواد غذایی اساسی خواهد بود.

 رمضانی در بخش دیگری افزود: در راستای سیاست‌های حمایتی دولت از کشاورزان، تاکنون ۱۳ مرکز خرید تضمینی گندم در شهرستان‌های گلوگاه، بهشهر، نکا، میاندورود و ساری راه‌اندازی شد و کشاورزان استان نیز در یازده روز گذشته نزدیک به ۲۰ هزارتن گندم مازاد بر نیاز خود را به مراکز خرید تضمینی تحویل داده‌اند. 
 
وی در پایان گفت: کشاورزان قبل از برداشت محصول تولیدی خود و تحویل به مراکز خرید تضمینی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان، توصیه‌های کارشناسان جهاد کشاورزی را برای زمان‌بندی برداشت محصول و همچنین دقت در میزان افت و رطوبت آن رعایت کنند.

انتهای خبر/

 

ارسال دیدگاه