درخواست رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران برای اعاده دادرسی پرونده اکولوژی دریای خزر
تعطیلی پژوهشکده به دو ماه رسید!

درخواست رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران برای اعاده دادرسی پرونده اکولوژی دریای خزر

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: در ادامه پیگیری در ارتباط با پلمب پژوهشکده اکولوژی دریای خزر درخواست ما از رئیس عدلیه این است باتوجه به مستندات مجددا به جریان بیفتد.

به گزارش مازنداصناف به نقل از خبرگزاری فارستعطیلی پژوهشکده اکولوژی دریای خزر موضوعی جدی تبدیل شده است؛ به این دلیل که نقش حیاتی پژوهشکده اکولوژی دریای خزر به‌عنوان یک نهاد علمی و تحقیقاتی در حفاظت از اکوسیستم‌های دریایی انکارناپذیر است.

این مجموعه در شناسایی تهدیدات زیستی و ارزیابی وضعیت اکولوژیکی و منابع شیلاتی نقش مهمی در فعالیت دریایی ایفا می‌کند و تصمیم‌گیری‌های مدیریتی و سیاست‌گذاری‌های بهینه از اهمیت بسزایی برخوردار است.

در حال حاضر ۵ هزار و ۵۰۰ نمونه ژن انواع ماهی و آبزیان خزر در این مرکز تحقیقاتی مهم نگهداری می‌شود که پلمب این مجموعه موجب نگرانی پژوهشگران و کارشناسان شده است.

پلمب پژوهشکده اکولوژی دریای خزر پای مسوولان ملی و رئیس عدلیه را به مجموعه باز کرد که با پادرمیانی جلوی خلع‌ید کامل این مجموعه را بگیرند.
 
بابک مومنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در نشست خبری  امروز به‌مناسبت گرامیداشت هفته جهاد کشاورزی مازندران، اظهار کرد: در بحث پژوهشکده اکولوژی دریای خزر ما مطالبه‌گر هستیم و مسیر قضایی باید در آرامش موضوع را پیگیری کند.
 
وی افزود: مهم‌ترین مطالبه از حجت‌الاسلام اژه‌ای رئیس عدلیه داریم این است نه اینکه حرف ما و طرف مقابل را چشم بسته بپذیزند بلکه براساس مدارک و مستنداتی که از نظر ما اعتبار بالایی دارد و حق قانونی این پژوهشکده مورد رسیدگی مجدد و اعاده دادرسی قرار گیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه این پژوهشکده از ظرفیت‌ بالایی در حوزه ژنتیک دریای خزر ایفا می‌کند، تصریح کرد: درخواست ما این است یک بار دیگر مدارکی که ارسال شد و این مدارک هم قطعا مورد بررسی و  اعاده دادرسی قرار گیرد.

مومنی ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی هم در این زمینه مکاتباتی داشتند تا این بررسی‌ها مجددا انجام شود.

پژوهشکده اکولوژی دریای خزر در 23 فروردین ماه امسال با حکم قضایی پلمب شد.

انتهای خبر/


ارسال دیدگاه