وی خاطرنشان کرد: نامگذاری روز مشاغل خانگی در تقویم رسمی کشورمان، بیانگر اهمیت و تاثیرگذاری بالای آن در بهبود اوضاع اقتصادی خانوارها است.
باقری، ترویج فرهنگ مشاغل خرد و خانگی و معرفی الگوهای این مشاغل به مردم را از اهداف مهم برگزاری این رویدادها در سطح کشور عنوان کرد و گفت: در مازندران بیش از ۵۰ غرفه شامل طرح های نمونه مشاغل خانگی در این رویداد مهم شرکت خواهند کرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران از استانداری، بهزیستی، فنی و حرفه ای، میراث فرهنگی، ارشاد، کمیته امداد، صمت، جهاد کشاورزی، بنیاد برکت، بسیج سازندگی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و شهرداری ساری به عنوان دستگاههای نام برد که در برگزاری این رویداد مشارکت فعالانه داشتند.
از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران در مازندران مشغول فعالیت هستند و بقیه غیرفعال و راکد هستند.
تعداد اعضای تعاونیهای فعال استان ۱۲۲ هزار و ۴۰۳ نفر است که در مقایسه با سایر شرکتها، بخش خدمات با ۲ هزار و ۶۹۶، کشاورزی با ۲ هزار و ۱۶۲ و بخش صنعت نیز با یکهزار و ۳۹۷، مسکن با ۳۵۵، تامین نیاز مصرف کنندگان با ۱۹۱ و تامین نیاز تولید کنندگان با با ۱۵۲ شرکت، بیشترین تعداد تعاونیهای فعال و ثبت شده را در مازندران تشکیل میدهند.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه