به گزارش مازنداصناف،سرهنگ کارآگاه علی قیصری رئیس پلیس آگاهی مازندران گفت: در پی وصول اخبار در خصوص وقوع سرقتهای مغازه و اماکن دولتی در سطح استان مازندران، موضوع در دستور کار ویژه و شبانه روزی کاراگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.
او افزود: کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس اگاهی استان مازندران با انجام اقدامات اطلاعاتی و اجرای اقدامات گسترده فنی و پلیسی مختلفف متهم را شناسایی و در عملیات ضربتی و غافلگیرانه دستگیر کردند.
سرهنگ قیصری گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی با توجه به گستردگی جرائم متهم فوق با تحقیقات گسترده توانستند ۲۵ فقره سرقت را کشف که ارزش اموال توقیف و اعتراف شده بالغ بر ۲۱ میلیارد ریال برآورد و متهم با قرار مناسب روانه زندان شد.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی مازندران افزود: دستگیری متهم فوق باعث کنترل وضعی سرقت مغازه و اماکن دولتی در سطح حوزه شد.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه