به گزارش مازنداصناف، در راستای بررسی وضعیت خبازیها، محمدمدانلو فرماندارشهرستان جویبار، همراه با اعضای کارگروه آرد و نان با حضور سرزده صبحگاهی از برخی واحدهای خبازی در لاریم و شهر کوهیخیل، از وضعیت کیفیت پخت نان، وزن چانه، و همچنین وضعیت بهداشتی در این واحدها بازدید کرد.
فرماندارجویبار در این بازدید با اشاره به در پیش بودن فصل کشاورزی به رصد روزانه ساعت کار خبازیها توسط بازرسین و ناظران ادارات صمت، تعزیرات و ...، تشدید نظارت روزانه به صورت مستمر تاکید کرد.
وی افزود: طی بازدیدهای صورت گرفته صبح امروز یک واحد خبازی بهدلیل کسری وزن چانه به تعزیرات حکومتی معرفی گردید تا با متخلف برخورد قانونی انجام پذیرد.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه