کشتارگاه‌های مازندران از دوم عید فعال می‌شوند
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران:

کشتارگاه‌های مازندران از دوم عید فعال می‌شوند

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران گفت: کشتارگاه های استان از روز دوم فروردین برای تامین گوشت فعال می شوند.

به گزارش مازنداصناف، رضا گنجی بعدازظهر شنبه در ستاد اجرایی خدمات سفرهای استانی با اشاره به همراهی و همکاری با دهیاری‌ها شهرداری برای پاک‌سازی شهرها که نمادی مهم برای نشان‌دادن چهره زیبای شهر و روستاهاست، تصریح کرد: آماده‌سازی معابر ورودی، رنگ‌آمیزی‌های لازم و سایر برنامه‌ها که در زیباسازی شهر مؤثر است، انجام خواهد شد.

سرپرست معاونت اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با اشاره به اهمیت موضوع نماز گفت: می‌بایست نسبت به فراهم نمودن بستر مناسب اهتمام داشته باشیم تا دسترسی مسافران در هر زمان و ساعتی به مساجد و سرویس‌های بهداشتی سهل‌الوصول باشد.

وی افزود: باتوجه‌به هم زمانی روز تحویل سال با روز نوزدهم ماه مبارک و روز ضربت خوردن امام علی علیه‌السلام تدابیر لازم برای برنامه‌های فرهنگی رو با کمیته‌های فرهنگی پیگیری می‌شود.

گنجی گفت: در راستای خدمات‌رسانی شایسته به مسافران عزیز در سواحل که بیشترین بخش پذیرای مسافران از سایر استان‌ها خواهد بود، طرح سالم‌سازی سواحل را همهٔ دستگاه‌های مرتبط به‌صورت جدی اهتمام خواهند داشت و قطعاً نظارت‌های لازم را برقرار خواهد شد.

وی با اشاره به نظارت جدی بر بازار گفت: مقرر شد تا کشتارگاه‌ها از دوم فروردین فعالیت داشته باشند تا بازار با کمبود گوشت مواجه نشود.

گنجی ضمن قدردانی از مجموعه‌های امدادی و هلال‌احمر استان که در ورودی شهرستان‌ها کمپ‌های امدادی راه‌اندازی کرده است، افزود: در نمازخانه‌های بین‌راهی در تالارها و تفرجگاه‌ها حتماً ظرفیت‌های حداقلی برای رفاه حال نمازگزاران در نظر گرفته شود.

انتهای خبر/


ارسال دیدگاه