به گزارش مازنداصناف، عباسعلی وفایینژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران امروز چهارشنبه ۲۲ اسفندماه در گفتوگو با خبرنگاران، اظهار کرد: باتوجه به همزمانی ماه مبارک رمضان و ایام تعطیلات نوروزی، تمهیدات و تدابیر لازم برای افزایش تولید نان در استان مازندران بهمنظور تامین نان مورد نیاز مسافران نوروزی و شهروندان استان اتخاذ شد.
وی افزود:در مرحله نخست ۳۵ هزار کیسه آرد بهصورت فوقالعاده و به تشخیص کارگروه های آرد و نان شهرستانها به نانوایان کشیک ایام نوروز اختصاص یافت.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران، باتوجه به ترافیک سنگین جادهای در ایام نوروز و نگرانیها درخصوص آردرسانی به واحدهای خبازی در این ایام، خاطرنشان کرد: با تمهیدات صورت گرفته به منظور ذخیرهسازی کافی آرد در شهرستانها و افزایش پخت و تولید نان، آرد مورد نیاز واحدهای خبازی قبل از زمان اجرای طرح در سطح استان توزیع شد.
وفایینژاد بیان کرد: خبازیهای مشمول طرح کشیک نوروزی بهمنظور سهولت دسترسی مسافران نوروزی به نصب بنرهای متحدالشکل بر درب واحد صنفی خود میپردازند.
دبیرکارگروه آرد و نان استان مازندران با تاکید بر فرمانداران و دستگاههای نظارتی، گفت: در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز بهمنظور بررسی وضعیت عملکرد نانواییها در استفاده از آرد فوقالعاده تخصیصی، نظارت بر فعالیت این واحدهای صنفی افزایش خواهد یافت.
وی تاکید کرد: دستگاههای نظارتی استان و اتحادیههای صنفی دقت و نظارت بیشتری به ساعت پخت نانواییها و همچنین تعطیلی خودسرانه و یا دریافت مرخصی برخی واحدها در ایام تعطیل نوروز داشته باشند تا اختلالی در ارائه خدمت به مردم و مسافران ایجاد نشود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران، گفت: شهروندان هرگونه شکایت و نارضایتی از نحوه عملکرد واحدهای ارائه کننده خدمات از جمله تعطیلی خودسرانه ، کاهش زمان پخت و سایر را میتوانند از طریق تلفن ۱۲۴ ستاد خبری اداره کل صنعت، معدن و تجارت و ۱۳۵ تعزیرات حکومتی اعلام تا مراتب فورا مورد رسیدگی قرار گیرد.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه