در پی آغاز فرآیند انبارگردانی صورت گرفت؛
نظارت بر ذخایر گندم در کارخانجات آرد مازندران
همزمان با اجرای فرآیند انبارگردانی سالانه کالاهای اساسی، بهمنظور نظارت بر موجودی انبارهای کارخانجات تولید آرد، طرح نظارتی بررسی و شمارش دقیق ذخایر اجرا میشود.
به گزارش مازنداصناف، همزمان با اجرای فرآیند انبارگردانی سالانه کالاهای اساسی، کارشناسان ویژه شرکت بازرگانی دولتی ایران و اداره کل غله، بهمنظور نظارت بر موجودی انبارهای کارخانجات تولید آرد، روند بررسی و شمارش دقیق ذخایر را آغاز کردند.
این اقدام با هدف حفظ ذخایر استراتژیک کشور، کنترل میزان موجودی گندم در انبارها و تطبیق اطلاعات ثبتشده با آمار واقعی انجام میشود.
عباسعلی وفائینژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران، در این بازدید، ضمن تأکید بر اهمیت اجرای دقیق این فرآیند، اظهار کرد: انبارگردانی گندم اقدامی ضروری برای شفافسازی وضعیت ذخایر، حفظ امانتداری در مدیریت گندم دولتی و پیشگیری از هرگونه هدررفت یا تخلف در این حوزه است.
وی افزود: فرآیند انبارگردانی، علاوه بر کنترل میزان موجودی گندم، به بهبود روشهای نگهداری و کاهش ضایعات نیز کمک میکند و لذا نظارت دقیق بر نحوه ذخیرهسازی، بررسی مغایرتها و ثبت اطلاعات بهصورت شفاف از جمله مواردی است که در این فرآیند مورد توجه قرار میگیرد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران، به اهداف اصلی این طرح اشاره کرد و گفت: ایجاد شفافیت در مدیریت گندم امانی، نظارت بر نحوه توزیع و مصرف این محصول، حفظ ذخایر استراتژیک و ارتقای بهرهوری در زنجیره تأمین و همچنین، جلوگیری از سوءاستفادههای احتمالی و بهبود سیستمهای نگهداری از دستاوردهای اجرای انبارگردانی محسوب میشود.
وفایینژاد، بر لزوم هماهنگی مستمر میان واحدهای تولیدی و نهادهای نظارتی تأکید کرد و افزود: استمرار اجرای این فرآیند میتواند تأثیر بسزایی در تأمین امنیت غذایی و مدیریت صحیح منابع گندم کشور داشته باشد.
گفتی است؛ شایان ذکر است در استان مازندران ۲۱ کارخانه تولید آرد با ظرفیت نگهداری بیش از ۳۷۰ هزارتن گندم در سیلوها و انبارها و ظرفیت اسمی تولید ماهانه حدود ۱۰۰ هزارتن آرد مشغول به فعالیت میباشند.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه