به گزارش مازنداصناف، نشست کمیسیون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران با حضور کریم محمدیان دبیر هیات رئیسه اتاق اصناف ایران و رضا پروسلاخ نماینده اصناف مازندران در اتاق اصناف ایران و عضو هیات رئیسه اتاق اصناف بابل برگزار شد.
محمدیان در این نشست، با تاکید بر لزوم برنامه ریزی برای مدیریت بهینه بازار پایان سال و هم زمانی بازار مربوط به ماه مبارک رمضان، بیان کرد: هم زمانی دو ایام خاص و افزایش تقاضا برای اقلام مورد نیاز مردم، موجب افزایش کارکرد بازرسان صنفی خواهد بود.
دبیر هیات رئیسه اتاق اصناف ایران گفت: فهرست بازرسان شیفت در ایام تعطیل نوروز نیز باید به سرعت تهیه شود.
وی بیان کرد: در این باره دستگاه های ناظر نیز طی گشت های مشترک با بازرسان صنفی همراهی و همکاری خواهند داشت و حضور تخصصی بازرسان اتحادیه ها، راه گشا خواهد بود.
محمدیان گفت: این بازرسی ها مشمول خدمات خشکشویی و قالیشویی، پوشاک، حمل و نقل و اقلام کالایی نظیر میوه و تره بار، شیرینی جات، آجیل و خشکبار، مواد پروتئینی، آش و حلیم و… خواهد بود.
در این نشست، روش های تخصیص ملزومات جهت هوشمندسازی واحدهای بازرسی و بازرسان کل کشور مورد بررسی قرار گرفت.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه