گوشت قرمز در مازندران به ثبات قیمت رسید/هرکیلو گوشت بره ۵۰۰ تا ۵۸۰ هزار تومان
مدیرعامل اتحادیه صنعت دامپروری مازندران:

گوشت قرمز در مازندران به ثبات قیمت رسید/هرکیلو گوشت بره ۵۰۰ تا ۵۸۰ هزار تومان

مدیرعامل اتحادیه صنعت دامپروری مازندران گفت: گوشت قرمز در سطح استان به ثبات قیمت رسید در چنین شرایطی جلوگیری از واردات مهم است.

به گزارش مازنداصناف، اللهیار ولی‌زاده مدیرعامل اتحادیه صنعت دامپروری مازندران در گفت‌وگویی، اظهار کرد: باتوجه به حمایت وزارت جهادکشاورزی گوشت قرمز در سطح استان به ثبات قیمت رسید.

وی افزود: متوسط قیمت گوشت ساله از ۳۸۰ تا ۴۵۰ هزار تومان و بهترین گوشت بره نیز از کیلویی ۵۰۰ تا ۵۸۰ هزار تومان متغیر است.

مدیرعامل اتحادیه صنعت دامپروری مازندران به فراوانی گوشت گوساله و گوسفند در استان اشاره کرد و گفت: باتوجه به ثبات قیمت درخواست خود دامداران این است جلوی واردات این محصول گرفته شود.

ولی‌زاده تصریح کرد: واردات گوشت قرمز در چنین شرایطی موجب متضرر شدن تولیدکنندگان شده و مافیای گوشت سودهای کلان به جیب خود می‌زنند.

وی به کیفیت بالای گوشت قرمز تولید مازندران اشاره کرد و گفت: توجه و حمایت از تولیدکنندگان در چنین شرایطی از اهمیت بالایی برخوردار است.

منبع: خبرگزاری فارس

انتهای خبر/


ارسال دیدگاه