کشف ۱۹ هزار لیتر روغن موتور تقلبی در قائم‌شهر
زندان عاقبت متقلبان شد؛

کشف ۱۹ هزار لیتر روغن موتور تقلبی در قائم‌شهر

دادستان قائم‌شهر از کشف کارگاه تولید روغن موتور تقلبی و روغن زیتون خوراکی در این شهرستان خبر داد و گفت: دو متهم پرونده مذکور با صدور قرار مناسب به زندان معرفی شدند.

به گزارش مازنداصناف، علی نیازی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به کشف کارگاه تولید روغن موتور و روغن زیتون تقلبی در قائمشهر گفت: حسب رصد اطلاعاتی صورت گرفته و وصول گزارش‌های مردمی مبنی بر تهیه و تولید روغن موتور و روغن زیتون خوراکی تقلبی، پیگیری موضوع در دستور کار دادستانی این شهرستان قرار گرفت.

دادستان قائمشهر افزود: در بررسی‌های میدانی مشخص شد که متاسفانه در یک سوله و دو انبار بزرگ، چند نفر در حال تهیه و توزیع روغن موتور خودروی تقلبی و روغن زیتون خوراکی تقلبی هستند که بلافاصله با حضور این دادستانی و همراهی سربازان گمنان امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه، دو متهم در محل کارگاه دستگیر و پس از تشکیل پرونده و تفهیم اتهام، با صدور قرار تامین کیفری به زندان معرفی شدند.

نیازی تاکید کرد: در بازدید از انبار فوق حدود ۱۹ هزار لیتر روغن موتور تقلبی و بیش از ۳ هزار لیتر روغن زیتون تقلبی کشف و امحا شد.

وی خاطرنشان کرد: عزم دستگاه قضایی در برخورد با افرادی که سلامت مردم را با مخاطره مواجه می‌کنند، جدی است و قطعاً در پرونده مذکور نیز برخورد قاطع قضایی با متهمان صورت خواهد گرفت.

انتهای خبر/


ارسال دیدگاه