به گزارش مازنداصناف،، محمد شریفی صبح امروز در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان، بر اهمیت حفظ کیفیت نان از نظر وزنی، پخت و ارزش غذایی تأکید کرد.
وی با بیان اینکه نظارت بر این موضوع با جدیت ادامه خواهد داشت، از نانوایان خواست تا مطابق با قوانین سیستم کارتخوان «نانینو» عمل کنند تا از کاهش سهمیه آرد جلوگیری شود.
شریفی در ادامه به موضوع فعالیت واحدهای خبازی نان محلی بدون مجوز اشاره کرد و گفت: برای سرپرست خانوارهایی که به دلیل مشکلات اقتصادی به پخت نان محلی روی آوردهاند، باید راهکارهای قانونی ارائه شود تا بتوانند بدون مشکل به فعالیت خود ادامه دهند.
وی از اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان خواست تا در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهد.
فرماندار چالوس بر اهمیت تامین سوخت دوم برای این واحدها تاکید کرد و گفت: بسیاری از نانواییها اقدام به تامین سوخت دوم کردهاند، و تعداد اندک واحدهای باقی مانده نیز باید هر چه سریعتر برای تهیه سوخت دوم اقدام کنند.
وی افزود: پیگیر ارائه تسهیلات بانکی به نانواییها برای تهیه تجهیزات سوخت دوم هستیم.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه