پیشنهاد جدید برای ارتقای کیفیت نان در مازندران/هیچ کارخانه‌ای بدون گندم نمانده است
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران مطرح کرد:

پیشنهاد جدید برای ارتقای کیفیت نان در مازندران/هیچ کارخانه‌ای بدون گندم نمانده است

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران پیشنهاد کرد که مسؤولان فنی کارخانجات آردسازی با نانوایان همکاری کنند تا از نزدیک با فرآیند تولید آرد و پخت نان آشنا شوند و کیفیت محصول نهایی را ارتقا دهند.

به گزارش مازنداصناف، عباسعلی وفایی‌نژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران مازندران پیش از ظهر امروز دوشنبه سوم دی‌ماه در نشست هم‌اندیشی با مسؤولان فنی و کنترل کیفی کارخانجات آرد استان،اظهار کرد: تعهد و مسوولیت‌پذیری در فرایندهای حوزه گندم، آرد و نان، موجب ارتقای کیفیت خواهد بود‌.

وی با بیان اینکه نظرات و دیدگاه‌های متفاوت موجب پویایی، نگاه جدید و اصلاح ساختارها خواهد بود،گفت: مسؤولان فنی و کنترل کیفی کارخانجات با بیان دیدگاه‌های خود موجبات ارتقای کیفیت محصول نهایی در حوزه گندم، آرد و نان و ارائه خدمات بهتر به شهروندان را فراهم می‌آورند.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران بیان کرد: پخت نان قابل خوردن و مطلوب نیاز به تولید ماده اولیه یعنی گندم باکیفیت و سپس بهره‌برداری از شرایط، ابزار و امکانات مناسب برای تولید آرد با کیفیت و سپس هنر یک نانوای ماهر در تولید نان با کیفیت دارد و عدم برخورداری از هریک از حلقه‌های این زنجیره، ما را در محصول نهایی با چالش مواجه خواهد کرد.

وفایی‌نژاد تصریح کرد: استان مازندران در تولید چندین قلم محصول کشاورزی رتبه برتر کشور را دارد، اما در تولید گندم با توجه به محدودیت‌های زمین و شرایط خاص اقلیمی با کمبود و عدم تامین نیاز از طریق تولید در استان مواجه است.

*هیچ کارخانه‌ای بدون گندم نمانده است

وی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد گندم مورد نیاز مازندران باید از مبادی متنوعی وارد استان شود، اما باوجود این محدودیت‌ها اجازه بروز چالش جدی در تامین گندم باکیفیت برای مصرف استان را نداریم و تا امروز هیچ کارخانه‌ای بدون گندم کیفی نمانده است.
 
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران طرح یک پیشنهاد راهکاری برای عیارسنجی محصول تولیدی توسط کارخانجات را ارائه کرد و گفت: مسؤولان فنی و تولید کارخانجات آردسازی استان، ساعتی از وقت خود را با یک نانوا که با محصول آن کارخانه نان تولید می‌کنند همراه باشند تا با چگونگی عمل‌آوری آرد و نحوه پخت انواع آرد تولیدی خود آشنا شوند.
 
 
وفایی‌نژاد افزود: این کار موجب می‌شود مسؤول فنی این ارزیابی را داشته باشد که تفاوت نوع گندم موجود در کارخانه موجب تولید چه نوع آردی می‌شود و ضمن آشنایی با نحوه پخت آرد، ارتقای کیفیت در محصول نهایی رقم خواهد خورد.
 

*ضرورت افزایش خودنظارتی در تولید

وی با تاکید بر ضرورت نظارت و دقت در حوزه گندم، آرد و نان، خاطرنشان کرد: تعهد و مسؤولیت‌پذیری در این حوزه و ضرورت افزایش خودنظارتی در تمام مراحل تولید، ارائه خدمات به شهروندان استان را مطلوب‌تر می‌کند.

احمدی مدیر کنترل کیفی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران، استانداردهای ذخیره‌سازی و نحوه ضدعفونی سیلوها و انبارها، الزامات و دستورالعمل‌های اختلاط گندم و شرایط و نحوه امتیازبندی در اجرای طرح درجه بندی کارخانجات آرد را تشریح کرد.

گفتنی است، این نشست با موضوع رعایت دستورالعمل‌های کیفی با حضور مسؤولان فنی و کنترل کیفی کارخانجات آرد استان برگزار شد.

انتهای خبر/

 


ارسال دیدگاه