به گزارش مازنداصناف، عباسعلی وفایینژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران مازندران پیش از ظهر امروز دوشنبه سوم دیماه در نشست هماندیشی با مسؤولان فنی و کنترل کیفی کارخانجات آرد استان،اظهار کرد: تعهد و مسوولیتپذیری در فرایندهای حوزه گندم، آرد و نان، موجب ارتقای کیفیت خواهد بود.
وی با بیان اینکه نظرات و دیدگاههای متفاوت موجب پویایی، نگاه جدید و اصلاح ساختارها خواهد بود،گفت: مسؤولان فنی و کنترل کیفی کارخانجات با بیان دیدگاههای خود موجبات ارتقای کیفیت محصول نهایی در حوزه گندم، آرد و نان و ارائه خدمات بهتر به شهروندان را فراهم میآورند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران بیان کرد: پخت نان قابل خوردن و مطلوب نیاز به تولید ماده اولیه یعنی گندم باکیفیت و سپس بهرهبرداری از شرایط، ابزار و امکانات مناسب برای تولید آرد با کیفیت و سپس هنر یک نانوای ماهر در تولید نان با کیفیت دارد و عدم برخورداری از هریک از حلقههای این زنجیره، ما را در محصول نهایی با چالش مواجه خواهد کرد.
وفایینژاد تصریح کرد: استان مازندران در تولید چندین قلم محصول کشاورزی رتبه برتر کشور را دارد، اما در تولید گندم با توجه به محدودیتهای زمین و شرایط خاص اقلیمی با کمبود و عدم تامین نیاز از طریق تولید در استان مواجه است.
وی با تاکید بر ضرورت نظارت و دقت در حوزه گندم، آرد و نان، خاطرنشان کرد: تعهد و مسؤولیتپذیری در این حوزه و ضرورت افزایش خودنظارتی در تمام مراحل تولید، ارائه خدمات به شهروندان استان را مطلوبتر میکند.
احمدی مدیر کنترل کیفی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران، استانداردهای ذخیرهسازی و نحوه ضدعفونی سیلوها و انبارها، الزامات و دستورالعملهای اختلاط گندم و شرایط و نحوه امتیازبندی در اجرای طرح درجه بندی کارخانجات آرد را تشریح کرد.
گفتنی است، این نشست با موضوع رعایت دستورالعملهای کیفی با حضور مسؤولان فنی و کنترل کیفی کارخانجات آرد استان برگزار شد.
ارسال دیدگاه